Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli będę publikował to tylko suche fakty , uważam, że należy się informacja o podejściu do SEO i klientów SS.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wolałbym nie zdradzać bo to jedna z niespodzianek dla SS :D

Znaczy jednego mam :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 5 miesięcy temu...

A to skorzystam z wymiany informacji, poproszę o info na PW .

• 3 miesiące temu...

Całkowicie różne sprawy a facia jak widać był cienki "dowodowo" ;)

Ja jestem ciekaw czy prezes Google Polska się pojawi u mnie  :D .

Przysłali mi ofertę.

PageRank

Obecny potencjał
Państwa strony w skali 0-10:
b/d
Parametr PageRank™ to ranking
wyszukiwarki Google,
określający w skali 0-10
atrakcyjność strony www dla
wyszukiwarki, na podstawie
zewnętrznych linków
prowadzących do witryny.
Wskaźnik ten pozwala na oszacowanie
powiązań między
stronami istniejącymi w sieci - im
wyższa wartość, tym wyższy
potencjał widoczności strony w
wynikach.

Ojojoj, nie mam PR :( Nie będę w top10 ;(((

Już niedługo i przestaną to wysyłać :D

Tak jak jak usuneli ze swoich stron te bajki o swoim łajt hacie ...

Jakby co to ja chętnie "przytule " do dowodów te ich g. warte pseudo analizy seło ...

W firmie gdzie pracuję wzieli SS do pozycjonowania sklepu internetowego. Frazy niezbyt trudne - akcesoria rowerowe ... itp

Wg mnie kasa wywalana w błoto.

Przez 3 miesiące nie robione kompletnie nic - twierdzili, że wykonali profesjonalny audyt strony

Nie zauważyli nawet ponad 10 linków wychodzących do innych stron (celowo je umieściliśmy aby sprawdzić czy firma się tym zainteresuje)

Wg nich miesca 24 - 29 to rewelacyjne wyniki

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności