Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Miałem kiedyś podobny problem co beer ale nie tematyka SEO(choć wyglądało to dużo dużo groźniej), prawda jest taka że nikt nie chce się wychylać i jak sam się nie wybronisz to nie wielu będzie chciało Ci pomoc . Bardzo dużo zależy od podejść prokuratora i sądu

Ze swojej strony zalecam spokojne przemyślane działanie.

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

to nie wielu będzie chciało Ci pomoc . Bardzo dużo zależy od podejść prokuratora i sądu

Doskonale sobie z tego zdaję sprawę

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W pokoju sędziowskim siedzą dwaj sędziowie. Wpada tam adwokat i do jednego z nich mówi: pies pana żony pogryzł psa mojej żony. Psa trzeba było operować, żona w szoku. Jak mi pan nie zapłaci 10 tysięcy - idę do sądu.

Sędzia chwilę pomyślał, wyjął dziesięć tysięcy i dał adwokatowi.

Wtedy ten drugi sędzia mówi: ty, za co zapłaciłeś? Przecież nie masz ani żony, ani psa.

No wiesz odpowiada tamten, jak sprawa trafi do sądu, to może być różnie...

Beer ja bym im zaplecza jeszcze nie banował, zawsze zdążysz to zrobić.

W toku sprawy może się to okazać jakimś dowodem, na poparcie Twoich wpisów, że działają nieetycznie i nieprofesjonalnie.

Gadałem z jednym ich klientem gdzie naliczano mu płatność za wyniki z lokalizacji "stargard szczeciński" na frazę ogólnopolską. Oczywiście poza tą lokalizacją się nie pojawiał ... chcesz to podrzucę namiar

Zapraszam na pozycjonowanie za granicą  :)

stylem-logo.png- Profesjonalne pozycjonowanie.

pluseo.pl - Darmowy Audyt SEO dla Twojej strony.  

Beer, IMHO w takiej sytuacji wyciągnięcie ich zaplecza to nie to samo co robią Białe Gacie, masz pełne prawo, tylko nie wszytko na raz a po trochu ich zarzynaj, co kilka dni jakiś celny strzał...

Kilka lat temu zastanawiałem się nad skarżeniem SS za nieuczciwe praktyki, niestety materiału nie utrzymałem do dzisiaj, a doprowadzili mnie do białej gorączki! Może coś historycznego dałoby się wygrzebać, nie wiem? Wtedy mieli swój system linków rotacyjnych ale dowodów mi brak bo mi wyparowały, nie wiem jak jest teraz, nie sprawdzałem.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Gadałem z jednym ich klientem gdzie naliczano mu płatność za wyniki z lokalizacji "stargard szczeciński" na frazę ogólnopolską. Oczywiście poza tą lokalizacją się nie pojawiał ... chcesz to podrzucę namiar

Z przyjemnością , dzięki

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeszcze jedno ! w umowie (czytałem) mają to że mogą korzystać z linków rotacyjnych do momentu kiedy właściciel nie zgłosi się do nich z informacją aby zaprzestali tych działań ... a i tą prośbę mogą odrzucić. SWL - działanie na szkodę

To nie jest pętelka?

Zapraszam na pozycjonowanie za granicą  :)

stylem-logo.png- Profesjonalne pozycjonowanie.

pluseo.pl - Darmowy Audyt SEO dla Twojej strony.  

Wtedy mieli swój system linków rotacyjnych ale dowodów mi brak bo mi wyparowały, nie wiem jak jest teraz, nie sprawdzałem.

Dowody są w archive.org tam są kopie stron ich byłych klientów z doczepionymi podstronami z SWLem którym się pozycjonowali i innych klientów.

Sprawa bardzo trudna i kosztowna, zważywszy na artykuł. Trudna dla każdej ze stron. Wygra ta strona, która będzie miała lepszych prawników.

Edit.

Uważam, że powinieneś skupić się nie na tym aby wykazać, iż postępują nie etycznie, ale na swojej obronie.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

artykuł 214 KC mówi, że „Nie popełnia przestępstwa określonego w art. 212 § 1 lub 2, kto publicznie podnosi lub rozgłasza prawdziwy zarzut służący obronie społecznie uzasadnionego interesu"

Innymi słowy, jeżeli internauta został pokrzywdzony przez firmę albo wie o nieuczciwych praktykach organizacji, prawo pozwala mu na ogłoszenie tego publicznie w interesie społecznym.

Od ciebie zależy wykazanie, ze działałeś w interesie społecznym, a od prawnika, żeby nadał temu odpowiednią rangę.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności