Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Daj znac kiedy sprawa i w ktorej sali wpadne chetnie sie posmiac hahah

EDIT:

Sproboj zglosic sie do UWAGA(Tego z tvn) cos czuje ze chetnie zajma sie ta sprawa. Juz widze te tytuly. Wielka firma wykorzystujaca klientow w sadzie

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No własnie skonsultuje z prawnikiem bo uzasadnienie jest kulawe dla mnie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jożin z Bażin będzie najprzydatniejszy :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wszystko, co daje się spreparować jest jedynie poszlaką. Kopie stron w archive to tylko kolejne rekordy w bazie danych. Co to za problem dodać jeden screen z wsteczną datą za $500?

Daj Bóg Beerowi, żeby sąd proces poszlakowy rozstrzygnął na jego korzyść. Dowód jednak, to dowód...

Jak debil ma młotek to wszystkie problemy wyglądają jak gwoździe...

Wszystko, co daje się spreparować jest jedynie poszlaką. Kopie stron w archive to tylko kolejne rekordy w bazie danych. Co to za problem dodać jeden screen z wsteczną datą za $500?

Tylko w tej sprawie oskarżonemu zależy na dowodach, a nie wzbudzaniu wątpliwości ;) Musi uwiarygodnić prawdziwość swoich twierdzeń aby poddać w wątpliwość akt oskarżenia.

Chyba mają rację Ci którzy domagają się likwidacji 212.

nihil fit sine causa

Sprawa jak zwykle bedzie zgrzytać na linii sąd - zrozumienie pozycjonowania i trechnik SEO także będę potrzebował sporo świadków.

Ja ostatnio w sądzie przez 50 minut tłumaczyłem czym jest pozycjonowanie, optymalizacja i techniki pozycjonowanie :) Pani sędzia tak wciągnęła wiedzę, że odrzuciła wniosek o powołanie niezależnego eksperta d/s pozycjonowania i optymalizacji ;-)

Sprawa jak zwykle bedzie zgrzytać na linii sąd - zrozumienie pozycjonowania i trechnik SEO także będę potrzebował sporo świadków.

Ja ostatnio w sądzie przez 50 minut tłumaczyłem czym jest pozycjonowanie, optymalizacja i techniki pozycjonowanie :) Pani sędzia tak wciągnęła wiedzę, że odrzuciła wniosek o powołanie niezależnego eksperta d/s pozycjonowania i optymalizacji ;-)

To spodziewaj się zaproszenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności