Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z chęcią przybędę, Beer trzymam kciuki i jestem bardzo zdziwiony, że sprawa przyjęła taki obrót. Niezależnie od wyroku muszą przegrać. Szum, zły PR, SEO to nie celebryci, lepiej siedzieć w cieniu, a taka sprawa może się tylko zemścić. Szczerze mówiąc nie rozumiem ich postępowania.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Wpadłem na moment a tu takie kwiatki - Panowie zamknijcie japy bo zniszczycie linie obrony lub dacie nowe możliwości firmie ... wszyscy sa mądrzy ale po tym jak język mają długi - język służy do czegoś jeszcze :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Spokojnie, bez porad (od tego mam prawników ) jak coś to na bieżąco będę informował o tym co mogę i co robię , jeżeli chcecie pomóc to przesyłajcie informacje o klientach SS , potrzebuję więcej dowodów (kopii) tych maili co rozsyłali do firm z informacją, że strona jest pozycjonowana nielegalnie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jakby co, to mam kumpli na Białołęce. ;)

Damy radę , miejsce znam :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beer, trzymam za Ciebie kciuki. Ciekaw jestem jaką strategię obejmą ss-y. Coś mało czasu dostałeś na zapoznanie się ze sprawą i ta warszawska lokalizacja...

Bardzo ważne, by Sąd tylko potwierdził prawdę o SS i bezzasadność zarzutów. Paranoja by się czepiać gościa który się ujmuje za ich klientami!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

To może jakiś after po tak wielkim wydarzeniu? "After sunrise"

Znaczy w Białołęce ? :D

Ja lece na mecz do Londynu z nadzieją na odkupienia od kogoś biletu pod stadionem, ale jak cos sie bedzie kręcić w warszawie to ja chętnie.

Wracają do sedna sprawy, to ja niestety tylko słyszałem od ich call center jakieś gadki ap ropo nielegalności dzialań. Na mailu nic nie mam.

Co sądzicie o tym: https://www.wykresl212kk.pl/ ?

Podczas kampanii, chcemy wskazać na to, że przestępcą z art. 212 kk może zostać każdy obywatel, zwrócić uwagę na wiążące się z tym zagrożenia dla swobody wypowiedzi oraz przedstawić alternatywne metody egzekwowania odpowiedzialności sprawców zniesławienia.

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności