Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystko pięknie, tylko gdybym ja był tą firmą, to zleciłbym wcześniej Beerowi stronę do pozycjonowania. Ciekawiło by mnie czy on "zrobi" tę stronę white seo :)

Jeśli sam łamie zasady Google, to dlaczego łamanie tych samych zasad wytyka innym konkurentom? Może mniej łamie, ale co to za różnica....

Dopiero teraz zauważyłem i ambicjonalnie :D muszę zripostować :

wskaż mi chociaż jedną moją wypowiedź w całym internecie w której wypowiadam się, że robię strony "white seo" :D jak znajdziesz to balujesz cały weekend na mój koszt w gdańskim Hiltonie :)

PS

o ile mnie pamięć nie myli to zawsze wypowiadałem się "odwrotnie" o kolorkach :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zawsze jak przegrasz sprawe o pomowienie o pomowienie, możesz sie podpalic na Polsacie jak pomowiony o handel prochami z Jezusem kolega.

Zajaranu Żurom :-)

https://youtu.be/C314ajmh2Fg

Nie mam dresów a kufajki nie będę podpalał :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

możesz sie podpalic na Polsacie jak pomowiony o handel prochami z Jezusem kolega.

Słaby kolo, powinien wcześniej kanister benzyny na siebie wylać. Wówczas byłby kozakiem tańczącym w płomieniach. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@Beer, jakby Twoim prawnikom brakło natchnienia, to mam codziennie pod ręką dobrego adwokata i mogę podpytać conieco.

Adwokatów nigdy dosyć ;) tym bardziej, że Sunrise System "czyści" internet z negatywnych opinii publikowanych przez ich klientów oferując ugody finansowe (znaczy darowując "kary finansowe" za wcześniejsze zrywanie umów) ;)

Szczerze nie znam , w grach zatrzymałem się na etapie strzelania do takich srających jajkami kaczek :D, gdzie mi do jakiejś twierdzy ...

strzelania do takich srających jajkami kaczek :D

To były kury a jajka zbierał wilk :D

1_400x300.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności