Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wy mnie tu się nie kotłujcie tylko dawajcie namiary na firmy które SS potraktowało jak potraktowała :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Grumpy Wiem, wiem:) szkoda, że koledzy z forum obok(forum google) nie dopingują, wręcz przeciwnie.

Przydało by się czasem po walczyć dla dobra sprawy, nie kierować się uprzedzeniami,Ja osobiście mogę tylko dopingować:)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Firm niestety nie znam, ale podaj datę rozprawy. Chętnie zobaczę taki proces który (mam nadzieję) zakończy się dla Ciebie zwycięstwem :)

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Ja ostatnio w sądzie przez 50 minut tłumaczyłem czym jest pozycjonowanie, optymalizacja i techniki pozycjonowanie :) Pani sędzia tak wciągnęła wiedzę, że odrzuciła wniosek o powołanie niezależnego eksperta d/s pozycjonowania i optymalizacji ;-)

Dobry sposób na darmowe szkolenie :)

Moim zdaniem te pozwy ( pisze celowo w liczbie mnogiej ponieważ ja również taki dostałem dzisiaj :) ) to rozpacz i desperacja SS, który traci grunt pod nogami. Uważam, że tym SS strzeliło sobie w kolano. Zastanawiam się nieraz, patrząc na te ich bezsensowne posunięcia - czy ktoś tam wogóle mysli...Ostatecznie kto na tym najwięcej straci jak zacznie się teraz szukanie świadków, dowodów, wyciąganie brudów... Wszyscy przyszli klienci, którzy będą mieli wojne z SS będą mieli podane wszystko gotowe jak na tacy. Nie ukrywam, że i ja na tym mam nadzieję skorzystać ponieważ równolegle toczy się inna moja sprawa z SS i zapewne dużo materiałów dojdzie po tym poruszeniu. Jeżeli ktoś może coś wnieść do tej sprawy to proponuje pisać na priv, zgadzam się że dużym błędem jest pisanie tutaj o wszystkim.

Witaj w klubie fanów SS :D może zaproponujemy im aby procesy odbywały sie na wzór tych dawnych ? Tak 50 oskarżonych na jednej ławie i wspólne - będzie szybciej i taniej dla państwa polskiego :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

O Beer jaka niespodziankę ci sprawili a skoro pozywaja to znaczy że sie boją a opinie w sieci zaczynaja działać :) Pewnie też mają nadzieje że cie tym wystraszą bo ciągle modne jest straszenie sądami. Na twoim miejscu teraz bym ładnie wszystko opisywał + robił filmiki na you tube z przebiegu tak aby więcej ludzi sie tym zainteresowalo a co za tym idzie będa zaczynali szukac więcej informacji o nich w sieci i trafia na opinie o nich. Można też podrasować strony z opiniami o nich .Dobra by też była akcja na wykopie jak z tym zbożem tyle że z sunrise system, ludzie wyciągna wszystkie opinie o nich a i dużo ich "zadowolonych" klientów sie ukatywni.

Możesz przy okazji wykorzystać tą sprawe to promocji swoich usług :)

A co do pokazania zaplecza nie powinieneś mieć żadnych wyrzutów skoro to oni pierwsi zaczęli.

Zamierzam sprawę nagłośnić bo nie lubię (jak już wcześniej wspomniałem) jak mi sie zarzuca nieprawdę , w ciągu ostatnich dwóch dni poznałem już kilk osób które dały sie zastraszyć ich prawnikom. Dowiedziałem się o nagranej rozmowie telefonicznej w której pracownik SS (w opinii tego co ją nagrywał) proponował mu korzyści majątkowe w zamian za pewne działania, o telefonach do niezadowolonych klientów i o całej masie różnych rzeczy .

Możesz przy okazji wykorzystać tą sprawe to promocji swoich usług

Nie sądzę aby mi to coś pomogło w fotografii a w tej dziedzinie chcę się teraz rozwijać :) . SEO bardziej będzie jako usługa doradcza ...

Chociaż może nie zdążę sie w tym rozwinąć bo mnie zamkną gdyż nie zamierzam odpuszczać w wartwie merytorycznej moich "zarzutów" w stosunku do Sunrise System :)

Także takich frykasów może nie być

ptys2.jpg

No stary, nie wiem jak tam Twoje seo sie rozwija, ale zdjęcia co raz pikniejsze :piwo:;)

Me lico spłonęło jak lico dziewicy w reakcji na propozycję pierwszego razu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności