Skocz do zawartości

Sunrise System mnie jednak pozwał ;)

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Wybacz @Beer, ale ja gustuje w kobietach. Może jak zmienisz płeć, ale to też nie wiem. O_o

Nie zaliczyłeś przypadkiem jakiegoś upadku ostatnio z wysokości ? :D Bo Twoja interpretacja mojej wypowiedzi na to by wskazywała :D

PS

jak już mnie tak lubisz to podeślij do więźnia fajki i cebule , mokre widzenia mam już nagrane (z kimś znacznie od Ciebie młodszym i płci przeciwnej) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 251
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie jest to najlepszy pomysł.

No racja szlafrock ale skoro oni az tak daleko idą to nie widze powodu aby Beer się fer zachowywal do nich.I ja na jego miejscu to bym jeszcze wyszukał mnóstwo innych zaplecz i wrzucal w sieć.

Zreszta daleko nie trzeba szukać wystarczy wpisać w wyszukiwarkę sunrise system opinie i tylko kompletny idiota by skorzystał z ich usług.

U białych rycerzy tez ma dobra opinię :)

https://productforums.google.com/forum/#!topic/webmaster-pl/Q2JtGJfS_-w%5B1-25-false%5D

i nawet moher to widzi i słusznie zauważa że sami sobie pisza opinie na własnej stronie co za żenada.

Tu jest tez ciekawy watek , co raz bardziej się do koyotka przekonuje :)

https://www.topseoblog.pl/pozycjonowanie-rozliczanie-sie-za-top-kto-wymyslil-taki-system/

i tu:

https://www.pracadokitu.com/temat/1176/sunrise-system-opinie/

i wiele wiele innych aż dziw że oni jeszcze istnieją i dziw że sa jeszcze tacy idioci którzy z ich usług korzystają :)

Moim zdnaiem Beer może to w sukces obrócic i nawet jeśli już w seo tak nie chce działac mocno to może wykorzystac zainteresowanie i pytania ludzi korzystających kiedyś i teraz z usług do kierowania ich do swoich znajomych którzy na bierzaco się tym zajmują i sciągac procent z polecenia.

Moim zdaniem to wreszcie koniec tych darmozjadów z sunrise system i Beer może okazać się ich katem jesli odpowiednio temat popularny się stanie w sieci . Pani moderatorka z wykopu juz wymuszone przeprosiny pisała imam nadzieje że sunsrise pójdzi epo rozum do głowy i zrobi to samo :)

Niestety nie którym się wydaje że jak mają kase i prawników to sa na lepszej pozycji , nic bardziej mylnego :D

Jak trzeba się będzie zrzucać na jakąs "rakietę" do celi to oczywiście się piszę ;)

Chociaż dobra opieka medyczna będzie, dentysta, internet za darmo ehh żyć nie umierać

Przy okazji życzę sprawiedlwego wyroku :)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

A co do pokazania zaplecza nie powinieneś mieć żadnych wyrzutów skoro to oni pierwsi zaczęli

Nie jest to najlepszy pomysł.

To już nie jest pomysł, to przeszło w fazę realizacji :D

https://productforums.google.com/forum/#!category-topic/webmaster-pl/indeksowanie-i-ranking/N1oltVQ5zLM

To już nie jest pomysł, to przeszło w fazę realizacj

Sorry, ale nie spodziewałem się tego. Nie czytam regularnie tamtego forum.

Dla mnie jest to czysta hipokryzja.

Bardzo trafnie podsumował to bceuropa.

"Znaczy co? Jeździłeś po nas jak po burej suce, a teraz prosisz o pomoc?"

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Beer wygra w 101% , sunrise go pozwało ze strachu bo chce aby wiecej jego opini sie nie pojawiało :)

Zresztą jak sądowi przedstawi opinie i dowody "zadowolonych" klientów to chyba tylko jakis ułomny sedzia wydał by wyrok na niekorzyść. No i od końca tego roku wyroki sadów maja sie pojawiać publicznie w sieci .

I teraz popularny blog z wyrokiem skazujacycm kontrastujacy z setkami opini oszukany.ch firm i klientów to będzie nie zły Bareja :D

Beer jak to dobrze rozegra to jeszcze na tym skorzysta a sunrise system zapłaci odszkodowanie na cele dobroczynne a skoro tak dużo zarabia to będa fajne kwoty :)

Fajnie, że wyroki wydajecie jeszcze przed pierwszą rozprawą - ten wygra, tamten przegra.. normalnie jasnowidzenie oraz wróżenie z mchu i paproci.. jakie będą w sobotę liczby w totka? chętnie wygram parę baniek..

@Beer osobiście trzymam za Ciebie kciuki, ale IMHO taktyka, którą przyjąłeś ("wyciągasz 'asy' z rękawa" na publicznych forach) stawia Cię na straconej pozycji. Takie sprawy wygrywa się nie argumentami, które dla sądu będą niezrozumiałe i zagmatwane (raczej nie licz na sędziego znającego się na marketingu a tym bardziej SEM/SEO), a sprytem i cwaniactwem - zwłaszcza Twojego mecenasa. Więc zamiast spędzać czas na forum upubliczniając swoje plany usiądź przy Jasiu Wędrowniku z prawnikiem i opracujcie solidną strategię.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Beer jedyne co ja mogę podpowiedzieć to wstrzemięźliwość od publicznego zapowiadania swoich kroków, jak to już wielu userów pisało. Pamiętaj, że można powiedzieć, że jesteście ( Ty i SS) w stanie wojny - a jak wojna to i wytaczane są zarówno ciężkie działa jak i szpiedzy. Nie pozwól by byli krok przed Tobą i dobrze wykorzystaj czas który Ci pozostał. Trzymam kciuki byś niczym górnik z Chile wyszedł na powierzchnię ( znaczy się do publiczności ) i obwieścił sukces gestem zwycięstwa.

Potrzebujesz linków? Pisz!

A moim zdaniem dobrze robi im więcej negatywnego contentu w sieci o sunrise tym gorzej dla nich i tym częsciej uzytkownicy będa trafiali na treść o nich.Może jeszcze ma przestać pisac kolejne opinie o nich? Własnie tym pozwem do tego chca go doprowadzic a oni dalej będa zarabiac na jeleniach w tym czasie . Oni własnie na to licza że wszystko będzie po cichu i jakis tam wyrok za rok . Beer nie daj pluc sobie w kasze ani nie daj się zastarszyć !

Cóż, może się wyłamie, ale gorąco kibicuję Sunrise System. Zresztą ten cały temat jak i temat założony na forum Googla podtrzymuje mnie w swoim zdaniu.

Osobiście wali mnie to co moja konkurencja robi i jak robi i nawet nie chciało by mi się na forach czy swoim blogu cokolwiek pisać na jej temat. Rabie swoje i chcąc być lepszy od niej na pewno nie pisałbym o niej źle bo to nie sprawi, że przybędzie mi klientów. Każda firma powinna dbac o swoje imię (dobre czy złe) i bardzo dobrze, że sprawa trafiła do sądu.

Teraz awruk znalazło się tylu obrońców i przeciwników SS, wszyscy biją brawa, tak Beer walcz, wygraj, pokaż Nam a sami kulą ogony pod siebie.

@KataLogi.co

co innego opinie, które wciąż powinny powstawać, a co innego przygotowanie armii na wojnę ;) Beer trochę za bardzo się uzewnętrznił i staje się przewidywalny - a to zostanie wykorzystane przeciw niemu przez eSeS-mańskIch prawników :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

ale IMHO taktyka, którą przyjąłeś ("wyciągasz 'asy' z rękawa" na publicznych forach) stawia Cię na straconej pozycji.

To nie są moje "asy" to są blotki

usiądź przy Jasiu Wędrowniku z prawnikiem i opracujcie solidną strategię.

to podstawa i niestety zejdzie znacznie więcej :(

i obwieścił sukces gestem zwycięstwa.

dzięki ;) - (Chińczycy chyba coś kiedyś wspominali, że czasami zwycięstwo jest porażką a porażka sukcesem)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Sensowna firma by po prostu kupiła Beera, z korzyścią obopólną i dla klientów. No ale widać tego sensu firmie SS brakuje i woli sią pogrążać ciągając niewygodnych osobników po sądach.

Kiedyś w 3-mieście tez była firma, która uzurpurowała sobie wyłączność w pewnej medialnej branży. Niszczyła ludzi, współpracowała z niecnymi służbami, wątpliwej reputacji adwokatami. Skończyło się jak skończyło. Główna siedziba spalona (dosłownie), sama firma upadła i już nigdy się nie podniosła. Prezes musiał się salwować ucieczką za granicę.

Beer, a propo fotek. Te jadła i łakocie to niby kto robi? Ty jak mniemam fotografujesz. Pokazałem je żonie. Podziwiała, a musisz wiedzieć, że to nie byle jaki fachowiec (gastronomiczny), jeden z najlepszych w 3-mieście.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności