Skocz do zawartości

top2.net.pl Grupa 101 Mocnych WP-KATów z PR 1-5

termipl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

z termipl nie ma kontaktu od połowy kwietnia niestety... top1 niby działa, top2 jeszcze niedawno działała, ale praktycznie nie było moderacji. Jak widać na forum (przynajmniej jako zalogowany) też już dawno nie był:]

• 2 tygodnie później...

Przepraszam was mam mega (wstaw niecenzuralne słowo) z top2 i w życiu prywatnym. Na grupę TOP2 było włamania/wirus w trakcie jak byłem na wakacjach i zrobiła się z bazy danych sieczka. Tymczasowo żeby inne strony na tym serwerze mogły działać musiałem wyłączyć top2 po powrocie z wakacji jak juz miałem czas przyjrzeć się problemowi to okazało się co jest grane. Ale najstarszy backup serwera miał już wtedy niestety zniszczona bazę danych.

• 6 miesięcy temu...

Witam, szukam przyczyny pewnego spadku i teraz tak mi wpadło, że obie grupy były niewidoczne dla ahrefs itd prawda? Kiedy mniej więcej grupa top1 zniknęła? może akurat mi się daty zbiegną to będzie wszystko jasne..

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności