Skocz do zawartości

Dziwne wyniki na zapytanie site:

gielo

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj zauważyłem dość dziwne wyniki na zapytanie site: otóż pokazuje ilość zaindeksowanych podstron i tylko trzy podstrony w google z wynikami wyszukiwania. Reszta podstron znajduje się w pominiętych jak informuje google. Takie wyniki pokazuja mi sie nie tylko dla moich stron ale także dla onetu, wp, pio i innych. Czy to jakieś nowe zmiany w google, czy jakieś chwilowe błędy? Wie ktoś coś więcej na ten temat?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

No faktycznie może to jest na rzeczy. Ostatnio dość częśto borykam się z innym problemem. Jak sprawdzam cache podstron dla ręcznie dodanych linków potrafi mi zablokować tą funkcję w Google na pół dnia. Oczywiście cache sprawdzam ręcznie więc troche jest to irytujące.

co do samego przycisku to u mnie go nie widać. Jak przejdę na 3cią podstronę z wynikami wyszukiwania to wyświetla się tylko info:

Aby pokazać najbardziej trafne wyniki, pominęliśmy kilka pozycji bardzo podobnych do 30 już wyświetlonych.

Jeśli chcesz, możesz powtórzyć wyszukiwanie z uwzględnieniem pominiętych wyników.

Ciekawi mnie na jakiej podstawie google ustala co ma wyświetlić w tych 30 wynikach. Czy są to najsilniejsze podstrony serwisu? Czy może jakoś inaczej to ocenia? I czy reszta podstron nie trafia do usupełniających. w sumie to po G mozna się wszystkiego spodziewać.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Nie nu przecież każdy poważny harwetujacy soft co reanimuje proxy przy pomocy captcha,musiał robić update bo zmienili pre dni temu nawet sposób wyświetlania captcha po banie IP, dodatkowo byli inne zmiany właśnie w zapytaniach

No faktycznie może to jest na rzeczy. Ostatnio dość częśto borykam się z innym problemem. Jak sprawdzam cache podstron dla ręcznie dodanych linków potrafi mi zablokować tą funkcję w Google na pół dnia. Oczywiście cache sprawdzam ręcznie więc troche jest to irytujące.

W ogóle wydaje mi się, że wszystko ostatnio szybko blokują. Ja na przykład wczoraj korzystałem przez jakiś czas Narzędzia propozycji słów kluczowych i zostałem przez nich zablokowany ze względu na dużą liczbę zapytań i chronienie się przed automatami. Dodam, że wcale aż tak dużo słów nie sprawdziłem i nigdy wcześniej w tym narzędziu nie miałem podobnej sytuacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności