Skocz do zawartości

Duże skoki pozycji... czyżby coś się zbliżało?

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zielona mila w google - u mnie podobnie, wszystko na zielono, oby nie było to nic złego, nie lubię niespodzianek:)

@shpyo - może googlarze docenili produkty Twojego klienta i go ręcznie wyciągneli:)

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

U wszystkich zielono, wszystkim rośnie. A komu spadło? :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Wracają strony pojechane przez Pandę za optymalizację a raczej jej brak, czyżby cofali Pandę? Zorientowali się, że wycieli za dużo starych stron pisanych jeszcze na tabelkach?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

U mnie odnotowałem spory wzrost na jednej domenie już od 1 maja i do dziś trzyma, myślałem że może miała filtr nałożony i z pierwszym maja został zdjęty bo tak w ciągu 3 dni wróciła w top 3-10. Na drugiej domenie już ten wzrost był mniejszy ale był.

Druk ulotek cennik - PrintExPress lider wśród drukarni w Łodzi tanie ulotki druk wizytówek • plakaty cena druk

Jak wzrasta site - wiedz że coś się dzieje

Jak spada site - wiedz że coś się dzieje

Jak spamy powracają - wiedz że coś się dzieje

Jak spamy znikają - wiedz że coś się dzieje

Jak strony w wynikach spadają - wiedz że coś się dzieje

Jak strony w winnikach windują - wiedz że coś się dzieje

Jak nic się nie dzieje - wiedz ze coś się dzieje.

Jak ktoś chętny dać na tacę

https://www.forum.optymalizacja.com/cp/1-mimowszystko/

Za niedługo nowe interpretacje seo testamentu.

Od dłuższego czasu twierdzę, że G. pracuje nad tym by od czasu do czasu przewrócić troch ewyniki. Jednych rzucić w odchłań i ciągnąc od nich kasę z ADW. Póxniej zamiana, z otchłani do TOP, i z TOP nowych w odchłań. Generalnie daj eodsapnąć firmom jak zyski z AdWordsa zaczynają stagnować, zmieniają sERPY i Ci co zarobili będąc w TOPIe teraz troche powydaja na G.

Ze spamem walczy się mało bo to oni również napędzają to, że ci z TOPów nie są na 1 miejscu a na 2-4. Z reszta spamerzy nie bardzo kupuja rekalm y ADW ;]

Ogromne marki jak banki itp, niezaleznie od tego czy sa w TOP czy nie i tak kupuja reklamy od G.

O_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności