Skocz do zawartości

Getbitcoin.pl - czy nie za dużo reklam ?

NtGuilty

Rekomendowane odpowiedzi

Oststanio stworzyłem stronke z bazą linków do stron z darmowymi Bitcoinami ale nie mogę znaleźć stron które oferują kasę za reklamy obrazokowe (statyczne) bo adsense oczywiście ma tylko flasowe i tekstowe.

Czy wchodząc na tą stronę chce się wam wyjść po 2seckundach?

PS. Trzeba wyłączyć adblocka wchodząc na stronę avatar.png

no dobra jedną reklame wywaliłem ale skąd ten błąd, u mnie śmiga na dwóch laptopach normalnie bez crashy w firefoxie

komuś jeszcze się firefox wysypuje?

generalnie zbanowałbym konto adsense.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Mino tego że strona jest dla dzieci lubiących klikać za grosze (buxy i te sprawy) to ograniczyłem się do dwóch reklam na stronę. Ale przy okazji może się zapytam czemu jak mam 2 reklamy na jednej stronie to wyświetlają tą samą treść tylko w innych rozmiarach reklam.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności