Skocz do zawartości

Sprawdzanie pozycji a widok z własnego komputera

kobieta_kot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zerknełam dzisiaj w google sprawdzając frazę która mnie interesowała. Jakieś było moje zdziwienie kiedy okazało się że strona jest na drugiej pozycji, tuż za wikipedią.

Przed chwilką sprawdziłam stronę w monitoringu i moje zdziwienie było jeszcze większe bo... monitoring pokazał 28 pozycję. Jak to możliwe, przecież mam tę stronę przed oczami (oczywiście zrobię skan)

Czy monitoring pozycji może się mylić? Czy to może u mnie jest coś nieteges.

Sprawdziłam jeszcze kilka innych stron, ale tam już pokazywało to, co było zgodne z tym co widziałam w google.

Przed chwilką sprawdziłam stronę w monitoringu i moje zdziwienie było jeszcze większe bo... monitoring pokazał 28 pozycję. Jak to możliwe, przecież mam tę stronę przed oczami (oczywiście zrobię skan)

Google pokazuje Ci spersonalizowane wyniki wyszukiwania. Jeżeli często odwiedzałaś tą stronę w przeszłości to w twoich wynikach będzie wysoko (1,2,3).

Spróbuj się wylogować i wyczyścić cookies albo otworzyć okno w trybie incognito i wyszukać strony jeszcze raz - wynik powinien być zbliżony do tego, który pokazuje monitoring (28)

Już sobie poradziłam krótko po wyłaniu postu, wpisując w google to, co napisał szanowny pan o nicku msurma.

Co do pozycjonowania. To nie wiem jak robicie to, że Wasze strony są zawsze na pierwszej pozycji, bo ja nie wiem - ale chciałabym wiedzieć. Używacie jakichś specialnych programów?

Chciałabym też podnieść stronę z 3 czy 4 pozycji na pierwszą.

Jestem w trakcie lektury "Marketing z Google", ale narazie guzik z tego wiem.

To nie wiem jak robicie to, że Wasze strony są zawsze na pierwszej pozycji, bo ja nie wiem - ale chciałabym wiedzieć. Używacie jakichś specialnych programów?

Tak, używamy takich specjalnych programów - klikamy raz i za 5 minut nasze strony są na pierwszej pozycji.

Kocham Polskę

Różne dc, różne wynki. Przykład? jedna z fraz na firmowym komputerze po wyczyszczeniu cache przeglądarki na 4 pozycji, na domowym komputerze po wyczyszczeniu cache na 46 pozycji. Monitoring pozycji pokazuje jeszcze inne wyniki.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Wyniki są zależne od paru rzeczy

1. zalogowania/ nie zalogowania na koncie google

2. historii przeglądania i związanych z tym ciasteczek

3. geolokalizacji połączenia internetowego/ustawień geolokalizacyjnych wyszukiwań

to tak w skrócie

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co do pozycjonowania. To nie wiem jak robicie to, że Wasze strony są zawsze na pierwszej pozycji, bo ja nie wiem - ale chciałabym wiedzieć.

Gdyby były cały czas na pierwszej pozycji, to byśmy nic nie robili :-) Niestety, liczba pierwszych pozycji jest ograniczona :D

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności