Skocz do zawartości

Pingwin 2.0

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

Zgredzik ja wychodzę z założenia, że jak piszą, że wszystko na zielono to mają panel w koloru zielonym, a jak maja już pozycje na zielono to niech pochwalą się o ile oczek. Strony wskoczyły im z 89 na 96 pozycję i są hapyy.

Nie lubię tutaj na forum pisać bo większość jest od krytykowania a nie dzielenia się spostrzeżeniami.

U mnie poleciała jest strona MFA (PL), na około 60 fraz była top a teraz wszystko w okolicach 50-60 pozycji, druga to klient (USA) z TOP 1,2,3 na 1,38, 25

Ogólnie nie widzę większych skoków, a jak pisałem o tym, że prawdopodobnie szykuje się update to miałem rację, teraz wszystko ruszyło z indeksowaniem, gdyż u mnie frazy były cały czas linkowane były wmurowane

Burza w SERPACH była, jest i będzie :)

Ps. zapomniałem dodać, że ktoś mnie pod...ł na frazę "pozycjonowanie" :)

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro nikomu nie spadło to naprawdę mamy samych expierdów... Im monciej piszecie o zieleni tym bardziej brzmi to mało wiarygodnie

Jak patrzę w serpstat.pl i widzę, że 2 strony ze ścisłego TOPa obsunęły się na +20, a pomiędzy wszyscy mają na zielono jestem w stanie zrozumieć te posty ;)

Trzeba to wreszcie podsumować: 99% piszących ma zielono, prawie nikt na czerwono - mięczaki

Paweł, dokładnie, mięczaki i tyle :P

Uściślijmy może najpierw co to znaczy na zielono, jak mam 1500 fraz na zielono a 500 na czerwono, to mam pisać, że mam 1000 na zielono?

Zielone bije czerwone, czy jak?

Zielone czerwonemu nie równe bo spadki z 20 na 80 to nie to samo co spadki z 3 na 30 itd. więc może piszmy w kontekście zielonych $.

Jeśli więc patrzyć tylko po $ to jest do przodu, poczekajmy jednak 2 tygodnie.

pozycjonowanie-stron-afterweb.png  Skuteczne pozycjonowanie stron, więcej na https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/ Zapraszam!

Jest trochę zawirowań, poki co, bez większych strat. Widać, że jest aktualizacjo algo, bo w jednym dniu nagle do topów wskakują frazy, ktore od miesięcy majaczyły poza pierwszą 100.

Proponuję wszystkim wziać na wstrzymanie. Dopiero za kilka dni ukaże się krajobraz po bitwie. Na razie miłego weekendu życze :)

Chyba lepiej pojadę na ryby do poniedziałku :)

siedzę na rybach od niedzieli :))) w końcu dorwałem się do netu i takie kwiatki wyszły... na szczęście panele przejrzane przed odwiedzeniem PiO, jest spokojnie, tym razem takie wątki mnie nie ruszają - siata pełna ryb dziś była :))

To jest życie a nie siedzenie przed monitorem, dzikie zwierzęta, przyroda, a na co polowałeś, chyba dziś na łódkę pojadę na szczupaka :)

Im więcej panikujemy tym więcej tego stwarzamy, a jak zagoni się do tego 1000 osób to działanie jest potężne, tak działa świat intencją można wpływać na wszystko w tym świecie a g to wspaniale spreparowali.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

A ja lubie updat`y i ten specyficzny forumowy klimat zgrozy, płaczu, narzekań, radości, zadowolenia i kompletnych skrajności w zależności od postu :jupi:

Będzie dobrze, nie pierwszy updat`e nie ostatni. Coś poleci, coś spadnie, pytanie czy karuzela zakręci na weekend :-)

U mnie różne wachania, tendencja na wielu domenach spadkowa od 1 do 6 pozycji, zatem bez dramatu. Są też wzrosty w podobnej skali. Czekamy na więcej, przecież dopiero się zaczeło :peace:

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

Widzę że trochę wędkarzy jest na pio, może jakiś klub otworzymy(ja głównie spinning) :P

Nie ma się co podniecać przed weekendem, standardowo, najwięcej się stanie zapewne jutro /pojutrze.

Tak więc kto nie wędkuje niech idzie na :piwo: albo inne uciechy :ganja::D

W końcu raz sie żyje, a co spadło kiedyś wróci(i odwrotnie :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności