Skocz do zawartości

Pingwin 2.0

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

Połowy :) albo w serpach albo nad wodą :)

W dziale będą wszyscy udzielali się na temat połowów nowych dobrych miejsc na "grubą rybę"

Całe pozycjonowanie to wędkarstwo:

Na początku zanęcamy (tworzymy wizerunek)

Następnie jest branie (klient)

Później połowy (podpisanie umowy)

Wyciągamy rybę z wody i wiemy czy jest to mała płotka czy gruba ryba :)

I decydujemy co z nim robimy (albo mocno przykładamy na ruszt, albo wrzucamy tylko do siatki z innymi płotkami :) )

Na samym końcu wracamy do domu i słyszymy cały czas dzwoneczek z wędki który dzwoni podczas brania :)

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to i tak lepiej niz pozycjonowanie za 10zł. nie wiem czy za ta cenę to ktoś rozsądny jedną niszówke podejmie się zrobić, bo nawet na to trzeba czas poświęcić.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

U mnie wczoraj około 50% spadek stron w wynikach o 1, 2, 3 miejsca; wzrost około 25%; reszta bez zmian. Może z dwa wyrażenia spadły o 10 miejsc. Ogólnie jest ok, max dwa tygodnie i strony wrócą na swoje miejsca :-)

Dzisiaj spadek zaledwie 12 wyrażeń. Ogólnie chyba powróciło do normy :-)

...Konfident

No, ale musisz przyznać, że ładnie zaznaczył pod jakim adresem wyłożył konkurencję. Takim kimś (brak mi odpowiedniego słowa) się trzeba urodzić, czy to zdolności nabyte?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No i miałem rację. Dziś w poczcie dostałem kopertę od Google z voucherem na €100

Trzeba oddać Cesarzowi co cesarskie, a Bogu co boskie ;)

Dostawałem wcześniej maila z voucherami, ale nigdy listu z najlepszymi życzeniami od G.

Dostał ktoś kiedyś voucher listem, czy mam się poczuć wyróżniony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności