Skocz do zawartości

Pingwin 2.0

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kur***wa ktoś się podszywa pode mnie... Daję rękę ciąć, głowę co tylko byście chcieli, ale to nie moja sprawa!

Kto wie jak można namierzyć osobę która posługuje się nazwą mojej firmy wyprawiając takie cuda?

Ale mnie teraz podkuwiliś**e a jeszcze bardziej ten skurwys*yn który tak robi i to pewnie on mnie podpier*dolił do Google... To kuta* złamany...

Panowie i panie, gwarantuję, że to nie ja!!!

A katalogom gratuluje :P niezła wtopa.

mógłbyś rozwinąć myśl ?

Chodzi o to, że niektóre grupy katalogów po du**e dostały. Poczytaj sobie poniższy artykuł. He,he, autor fajny tytuł dał. ;)

"Pingwin 2 już jest! Zielono mi… a w katalogach krwawa rzeź!"

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

grupy katalogów na WP-KAT'ach Google powycina

i co z tego, że powycina ? Przeniosą na nowe domeny i heja dalej......

Jedyne rozwiązanie jakie G może zaproponować to informacje o 'nienaturalnych linkach' i wtedy chętnych na wpisy braknie....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności