Skocz do zawartości

Pingwin 2.0

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widocznie słaby ten nowy algorytm skoro temat zszedł na wędkarstwo

Fajny ten nowy pingwin i w ogóle... Ale jakiej przynęty używacie...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Mam pytanie z innej beczki odnośnie serp-ów, zaszły w G ostatnio zmiany z ograniczeniem liczby wyświetlanych stron do 3 ale dzisiaj zauważyłem dziwną rzecz i nie wiem co G wymyślił.

o3rc94.jpg

to samo jest np. dla wp o2.pl ceneo się trzyma normalnie, walka z harvesterami ?

Sprawdzałem i bez www i nie do końca doprecyzowałem wyżej. Ok 1-2 tyg temu było "normalnie" czyli rezultat był identyczny dla operatora site: w tych dwóch przypadkach . Ceneo ma dokładnie ma takie same linki po sprawdzeniu z www jak i bez.

PS2. Ktoś wędkuje na Narwi poniżej zapory w Dębe?

ja :) w nowym dworze mazowieckim, w tamtym roku kolega wyjal szczupaka 7,11kg, 98cm. Ja go podbierałem :)

wolfik, chyba kupiłem od Ciebie krewetki kiedyś

wracając do tematu:

u mnie spadło kilka pozycji na frazę "Około 2,070,000 wyników". Od kilku miesięcy byłem na stabilnym 2 miejscu, przed tym czasem okupowałem nawet pierwsze miejsce przez 3 miesiące. Na dzisiaj 6-8 miejsce od pingwina 2.0

druga strona o podobnej tematyce spadła o kolejne 2 pozycje. Nie jest źle chyba.

Kolejny update i znowu spam warezowy [przykład - ambebc.otawumedaf.pl] wypływa na wierzch, ponownie w wynikach pojawiają się 2-3 podstrony danej domeny. Pomijając czy komuś strony spadły, czy wzrosły widzę w SERPach większy chaos. Zawsze przy updejtach uwala się jeśli nie dobre to chociaż przyzwoite serwisy, a w SERPach wychodzi chamski spam. Domyślam się co muszą czuć WH-Seowcy, którym pospadały strony, a na ich miejsce wskoczył syf ;)

Tu miała być sygnatura...

Domyślam się co muszą czuć WH-Seowcy, którym pospadały strony, a na ich miejsce wskoczył syf ;)

Czarno to widzą :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Kolejny update i znowu spam warezowy [przykład - ambebc.otawumedaf.pl] wypływa na wierzch, ponownie w wynikach pojawiają się 2-3 podstrony danej domeny. Pomijając czy komuś strony spadły, czy wzrosły widzę w SERPach większy chaos. Zawsze przy updejtach uwala się jeśli nie dobre to chociaż przyzwoite serwisy, a w SERPach wychodzi chamski spam. Domyślam się co muszą czuć WH-Seowcy, którym pospadały strony, a na ich miejsce wskoczył syf ;)

Niestety,ale ten spam pojawia się tylko po to,aby go zwyczajnie wyciąc, i konkurencja zrobi to za pracowników Google.

Nie wiem co ty rozumiesz pod pojęciem Black SEo i White SEO,ale jeżeli blac SEO to dla ciebie napierdzielanie byle jakimi linkami, to nawet gdybyś był cudotwórca pozycji w ten sposób nie zdobędziesz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności