Skocz do zawartości

Pingwin 2.0

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

bo nie rozumiem zainteresowania?

Nie musisz, wrócę to tego tematu w odpowiednim czasie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bo nie rozumiem zainteresowania?

Nie musisz, wrócę to tego tematu w odpowiednim czasie.

Cierpliwość jest wielką cnotą :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@blake a gdzie to widzisz? Z drugiej strony co Cię interesuje moje konto, bo nie rozumiem zainteresowania? Chcesz zakupić? Bo mam jeszcze stare jak się nie mylę, ale to mojej kobiety z 2004 bodajże

Zaburzyłeś jego tok rozumowania. On ocenia tutaj ludzi po stażu. Ty masz stare konto z mała ilością postów, wiec jesteś bardzo podejrzany. On nie wie jak cie ma potraktować, czy lizać tylna cześć ciała, czy może zwymyślać. Tak to już tu jest na tym miłym forum teraz :)

Będziemy czekać.

Strach padł na cale forum :)

Best military dog tags in the world.  :peace:

Kolego @cancer trollować to możesz iść na onet.

czy lizać tylna cześć ciała

Pokaż przynajmniej 1 taką osobę na tym forum. Jeżeli nie znajdziesz to przestań bredzić.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

U mnie odcienie niebieskiego...

to pewnie niebieski johhny:)

Curacao chyba ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

U mnie odcienie niebieskiego...

to pewnie niebieski johhny:)

Curacao chyba ;)

Jeszcze nie mogę, o 18 mam posiedzenie zarządu.

a ja smaka sobie narobiłem i juz jestem po 2x40ml :) tak do obiadku i pod pingiwna ... znaczy się kotleta ;)

Jak obiecałem wracam do tematu starych kont i długo nie trzeba było czekać, bo jest to jedną stronę wcześniej w tym temacie. https://www.forum.optymalizacja.com/topic/177716-pingwin-20/page__st__375#entry1240477

Leszczu @cancer ma odpowiedz o co chodziło ze starym, kupionym kontem.

Oto odpowiedź: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/179050-wykonam-pelny-audyt-seo-twojej-strony-internetowej/

Wystarczyło napisać kilka głupkowatych postów na starym koncie, aby stać się "starym" wyjadaczem z mailem na gmailu. Do grona magików i rudych dołączył właśnie kolejny PiO-wski inżynier z doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności