Skocz do zawartości

Pingwin 2.0

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pwd.jpg
Source img: seo-stylem.pl/blog/co-moze-przyniesc-pingwin-20

Najwięcej pomysłów dają google jak analizować off page przerażeni pseudo pozycjonerzy, google puszcza zdanie, a przerażeni dopisują teorie jak to było przy pierwszym pingwinie mnóstwo bzdur publikowali blogerzy seo w Polsce i na świecie, i teraz disavow tool na pewno im pomogło, czemu bo sam się przyznajesz, że te linki zamieściłeś i nie masz czystego sumienia
:)

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Nic wielkiego się nie dzieje, ogólnie na + tak samo jak wczoraj czy przedwczoraj. Wahania +- 3-5 od dawna były. Już większe znaczenie miało wycięcie tych podstron wczoraj.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Pingwin 2.0 jest na wolności od kilku godzin:

https://www.mattcutts...lled-out-today/

Pierwsze spostrzeżenia?

moja strona i kilka innych ktore zrobilem w dol :-(

idcreate-small.png
Projektowanie stron dla małych firm w UK.

Forumowicze, w miarę możliwości piszcie jak linkujecie. Sama informacja, że pare oczek do góry lub w dół jest mało istotna (oczywiście dla ogółu).

Jeśli serwis np zaliczył spadek, napisz jak linkowałeś. Chodzi o to żeby zobaczyć dlaczego?

U mnie serwisy nowe które były narazie linkowane bez piramid wszystkie ostro do góry.

Elektryczne ogrzewanie podłogowe https://elektrasklep.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności