Skocz do zawartości

Pingwin 2.0

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

Po wczorajszej akcji trudno powiedzieć czy dzisiejsze zmiany są wpływem i korektą tego co było wczoraj czy to już wpływ Pingwina 2.0. Albo to co było wczoraj było częścią Pingwina 2.0 albo to były 2 niezależne akcje, które miały zaciemnić obraz i utrudnić analizę.

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://suite.searchm...s/organic?cc=PL - ale nie widać wników "live". Tu kilka innych https://semedia.pl/pogoda-na-seo/

Jeszcze był jeden serwis dla Polski, który pokazywał zmiany dla domen ale nie mogę go odszukać teraz.

Searchmetrics ma updejty w niedzielę, tak więc dane które są tam widoczne są z zeszłej niedzieli - co nam chyba niewiele daje? ;) Jeśli chodzi o ten serwis na Polskę, również od rana próbuje sobie go przypomnieć i nie mogę...

Edit: Serpstat.pl oraz Serp24.pl - ale te dane tam chyba też nie są zbyt aktualne?

znacie może sposób na sprawdzenie/znalezienie linków, które są krzywdzące dla waszych stron? Chociażby sprawdzenia czy strona, z której przychodzi link dostała filter od G :)

Jeszcze przed updatem czyściłem wszystkie stony z złych BL, takich które np zostały już wyindeksowane lub PR diametralnie spadł.. uhm

U mnie w dół poszły tylko strony konkurujące bezpośrednio z największymi graczami w Polsce. Pozostałe stabilnie i w górę z jakichś nieznaczących pozycji typu z 50 na 30.

Linkuję częściowo piramidami, ale nie są one największym źródłem linków.

Co do ograniczeń site'u, to wystarczy dodać &sa=N do URL-a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności