Skocz do zawartości

Pingwin 2.0

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

@sting2005 nie bocz się, mi też coś tam pospadało, ale nie chce psuc atmosfery sielanki w czasie updajtu, bo to rzecz niespotykana zbyt często przy tego typu okazjach ;)

A kto powiedział, ze mi pospadało :)

Ale fakt, wszyscy jacyś tacy "happy". Dobra to sorka, niech się nadal upajają swoją wielkością.

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moim zdaniem główne zmiany jeszcze nie nastały, nie cieszcie się za bardzo bo wygląda że Pingwin przegląda strona po stronie idąc od najstarszych stron (zaplecz? i potwierdza to moje skoki i spadki od 4 dni). Jako że mam bardzo stare zaplecza odczułem właśnie dużo wcześniej zmiany niż inni i to by tłumaczyło aktualne serpy. Jeżeli moja koncepcja jest słuszna, to dostały witryny nad Wami (nami) linkowane starymi spamami i stąd zielono. Ale Pingwin nie śpi i dotrze i do młodszych stron (strony w SWLach, prece, katalogi). Wtedy sytuacja diametralnie się zmieni. Obstawiam, że nastąpi to za 2-3 dni.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności