Skocz do zawartości

Pingwin 2.0

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem preludium zmian jeszcze nie nastało, nie cieszcie się za bardzo bo wygląda że Pingwin przegląda strona po stronie idąc od najstarszych stron (zaplecz? i potwierdza to moje skoki i spadki od 4 dni). Jako że mam bardzo stare zaplecza odczułem właśnie dużo wcześniej zmiany niż inni i to by tłumaczyło aktualne serpy. Jeżeli moja koncepcja jest słuszna, to dostały witryny nad Wami (nami) linkowane starymi spamami i stąd zielono. Ale Pingwin nie śpi i dotrze i do młodszych stron (strony w SWLach, prece, katalogi). Wtedy sytuacja diametralnie się zmieni. Obstawiam, że nastąpi to za 2-3 dni.

@Raduś - Ty się tak nie podniecaj bo chyba już zacząłeś robić podchody pod swoje nowe szkolenia związane z Pingwinem, Pandą, Srandą itd. A może dorabiasz jako wróżka bo jak widze wiesz co się zadzieje za 2-3 dni.

PS. Jakie będą liczby w lotku to postawię?

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Raduś - Ty się tak nie podniecaj bo chyba już zacząłeś robić podchody pod swoje nowe szkolenia związane z Pandą, Srandą itd.

Chłopaki, co się dzieje? Zanim zacząłem organizować szkolenia to jakoś nikt nie negował moich słów i nawet czasami mi przyznał rację, a jak zrobiłem szkolenie to wszyscy szukają drugiego dna.

Czy nie da się już na forum zwyczajnie podzielić wiedzą? A "podniecam się" bo lubię, to, co robię.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Po pierwszej pandzie musiałem dokupić jeden albo dwa serwery

Po obecnej pandzie bede musiał zrezygnować przynajmniej z jednego serwera ...

Tak na oko stracę przynajmniej z 15 000 - 20 000 miesięcznie, a widać,ze to to dopiero początek zmian.

To ile masz na miesiąc? Z miliard?;]

@sting2005 jesteś gość - my sie tu cieszymy wzrostami - co ty o tych szkoleniach, skoro wszystkim pozycje up, mi monitor rozjeb**o , innym przeglądarke, a jeszcze innym G wysyla wyniki ponad adw =d @radek olej to - nie warto =)

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Moim zdaniem główne zmiany jeszcze nie nastały, nie cieszcie się za bardzo bo wygląda że Pingwin przegląda strona po stronie idąc od najstarszych stron (zaplecz? i potwierdza to moje skoki i spadki od 4 dni). Jako że mam bardzo stare zaplecza odczułem właśnie dużo wcześniej zmiany niż inni i to by tłumaczyło aktualne serpy. Jeżeli moja koncepcja jest słuszna, to dostały witryny nad Wami (nami) linkowane starymi spamami i stąd zielono. Ale Pingwin nie śpi i dotrze i do młodszych stron (strony w SWLach, prece, katalogi). Wtedy sytuacja diametralnie się zmieni. Obstawiam, że nastąpi to za 2-3 dni.

Chcesz sie tak pocieszyc? Ze ty juz oberwales a inni nie? HEHE dobre

@Radek: Nie wiesz, że po ostatnich update'ach wielu seowców wykupiło abonamenty u psychiatrów... a teraz wszyscy w ramach terapii powtarzają "u mnie wszystko na zielono"... takie afirmacje... czyli zaklinanie czerwonej rzeczywistości :faja:

A swoją drogą... moje wyniki wyświetlają się już u sąsiada piętro wyżej ;P

Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv

Zamiast lamentować i licytować się, polecam wyciągnąć wnioski i działać.

A kto lamentuje bo na razie wszyscy szczęśliwi.

Tylko temu spadło, ale jego nie trzeba brać chyba pod uwagę:

u mnie się dzieje strona z top5 top 10 spadła jak na razie do top 20, na 4 frazy.

pomijając aspekt tego czy wzrosło czy spadło i ile miliardów zyskałem/straciłem w ciągu godziny przez te zawirowania to gó**o znowu da sie znalezc, wszedzie pieprzone podstrony albo ceneo albo innych badziewi a standardowo to czego jest na 5tej podstronie

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności