Skocz do zawartości

Pingwin 2.0

kpt.nemo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 410
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mogli byście raz zrobić wyjątek i zrobić z tego temat ciut bardziej merytoryczny co będzie z pożytkiem dla większości a nie „zielono mi” „pospadało mi” nie wiele to wnosi.

Poza tym G nie ułoży wyników w 5 minut – ale o tym wiedzą już bardziej doświadczeni i wołanie co 5 minut o tym czy mi spadło czy nie, nie ma dużego sensu w tej chwili, za chwile z tego znowu zrobi się tasiemiec nie do przeczytania.

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

Jak u Was z frazami na zagranicy? Niemcy, Czechy, Francja? Bo jak u mnie, to największy kocioł jest na niemieckim Googlu.

Ma ktoś może jakieś zagraniczne obserwacje?

u nas w DE też armageddon. Trzeba poczekać kilka dni. w PL wzrosty. Niemcy lecą. Na UK też trochę spadków.

Ja nie mogę. Dziesiątki razy na tym forum było pisane, że Pingwin (do niedawna też Panda, teraz niby nie) nie są algorytmami o działaniu ciągłym. Nic się za kilka dni nie zmieni, nie ma co czekać. Strony dostały odpowiednie modyfikatory do pozycji i tyle. Wrócić mogą przy data refresh lub następnej aktualizacji. Nie ma sensu żebyście sami siebie pocieszali :)

Odnośnie starych kont z pięcioma postami. Podejrzewam, że to kilku starych wyjadaczy, którzy w poprzednich wątkach o Pingwinie pisali teksty w stylu "chyba nie myślisz, ze podzielę się z toba wiedzą, to kosztuje" ;)

PS. Jak ktoś chce, może mi na priva wysłać stronę, która została zniszczona wczoraj. Mam pewną teorię, niestety nie mam wystarczająco dużo danych, bo jestem w 80% zielony dzisiaj. W nagrodę podziele się z tymi osobami swoją teorią za kilka dni.

Ja nie mogę. Dziesiątki razy na tym forum było pisane, że Pingwin (do niedawna też Panda, teraz niby nie) nie są algorytmami o działaniu ciągłym. Nic się za kilka dni nie zmieni, nie ma co czekać. Strony dostały odpowiednie modyfikatory do pozycji i tyle. Wrócić mogą przy data refresh lub następnej aktualizacji. Nie ma sensu żebyście sami siebie pocieszali :)

Odnośnie starych kont z pięcioma postami. Podejrzewam, że to kilku starych wyjadaczy, którzy w poprzednich wątkach o Pingwinie pisali teksty w stylu "chyba nie myślisz, ze podzielę się z toba wiedzą, to kosztuje" ;)

PS. Jak ktoś chce, może mi na priva wysłać stronę, która została zniszczona wczoraj. Mam pewną teorię, niestety nie mam wystarczająco dużo danych, bo jestem w 80% zielony dzisiaj. W nagrodę podziele się z tymi osobami swoją teorią za kilka dni.

Nie można się z Tobą skontaktować na prv ... :) jakiś błąd

Proszę o kontakt .

Podejrzewam, że to kilku starych wyjadaczy, którzy w poprzednich wątkach o Pingwinie pisali teksty w stylu

Fajna spiskowa teoria :) ... a w nocy, jak nikt nie patrzy, zamieniamy się również w jaszczura.

u nas w DE też armageddon. Trzeba poczekać kilka dni. w PL wzrosty. Niemcy lecą. Na UK też trochę spadków.

Taaa... Niemcy mocno dostały...

Ma ktoś może jakieś wieści z Francji?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności