Skocz do zawartości

Hierarchia pozycjonowania

Hagen

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest takowa hierarchia pozycjonowania? Rzeczy ważne i ważniejsze w pozycjonowaniu ? Poświęcacie na jeden element pozycjonowania więcej czasu niż na inny element ?

Moje pytanie tyczy się tego gdyż nie rozumiem pewnego zjawiska, które zaobserwowałem podczas obserwowania wyników pewnej frazy. Pierwsza piątka posiada PR5 oraz około 100-200 linków, natomiast na pozycji 6 jest strona która posiada PR5 i 3k linków :o (czy to własnie ona nie powinna być na pozycji pierwszej ?)

Jak to jest ?

A analizowałeś treści na tych stronach (być może one lepiej pasują do zapytania), jakości linków (z jakich stron są linki, z jakimi anchorami, itp.)...? Czynników wpływających na pozycję jest wiele, nie tylko te o których wspomniałeś...

Prosty program do fakturowania: finansis.pl/faktury

Pierwsza piątka posiada PR5 oraz około 100-200 linków, natomiast na pozycji 6 jest strona która posiada PR5 i 3k linków :o (czy to własnie ona nie powinna być na pozycji pierwszej ?)

Idąc Twoim tokiem rozumowania, to te 100 linkow moze pochodzic ze stron o pr10, a te 3k ze stron o pr 0 :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Pierwsza piątka [...] około 100-200 linków, natomiast na pozycji 6 jest strona która posiada [...] 3k linków

Max juz Ci zasugerował odpowiedź :)

Wstaw sobie przed zdanie, które zacytowałem "wydaje mi się" lub "przy użyciu bardzo niedoskonałych narzędzi zaobserwowałem, że" i będziesz miał jasność.

A to jest tylko jeden z elementów układanki ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności