Skocz do zawartości

ader24

Rekomendowane odpowiedzi

Naucz się człowieku czytać ze zrozumieniem!!!

Jeśli chcesz mieć jakiekolwiek pojecie na temat pozycjonowania - odsyłam do działu z mojej poprzedniej wypowiedzi.

Pokaż w którym miejscu Pan Mariusz próbuje/może robić w bambo!

Jeśli mam się dzielić wiedzą, to z osobą, która ma o tym pojęcie (chociaż mgliste, czego Ty teraz nie masz) - czytaj dział dla początkujących!

@dobrom wole z waszej strony nie chcesz pomóc nie pisz.

Pisze się - dobrą. Chcę pomóc tyle, że TY tego chyba za bardzo nie chcesz.

M

Ps. Edycja

Twój budżet nie pozwala mi zabiegać o to bym był Twoim podwykonawcą.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

ale od czegoś muszę zacząć tak?

Zacznij od czytania a nie od zadawania głupich pytań.

Nie wiem skąd jest to przekonanie u niektórych, że to takie proste i wystarczy zadać parę pytań i jest się specem.

Może wytłumaczę Ci to inaczej, bo dalej nie rozumiesz tego co się do Ciebie pisze. Wyobraź sobie sytuację, że zostałeś oskarżony o jakieś przestępstwo, którego oczywiście nie zrobiłeś, ale grozi Ci np 10 lat za to. Co robisz w tej sytuacji? Idziesz na forum prawnicze i zadajesz pytania jak się bronić? No bo przecież na c...uj ci adwokat skoro sam możesz się bronić, tak?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

hehehehe nie dam rady nie piszcie w tym temacie już dziękuje i do widzenie. Zrozumiałem wcześniej wasze wypowiedzi i nie porównuj mi tej sytuacji do latania samolotem czy oskarżenie o 10 lat ponieważ jesteś niepoważny !!! jak nie chcesz pomóc to innych nie wyśmiewaj. Proszę jeszcze raz.

jesteś niepoważny !!!

Więc kończę dyskusję z poważnymi ludźmi, bo poziom nie ten.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak jak napisał Mariusz, zacznij od postawego działu dla początkujących czytaj posty a potem wróc. Wtedy może będziesz wiedzieć czego chcesz i jakiego softu potrzebujesz. Masz 1 stronę więc działaj ręcznie ! Dodawaj do katologów zrób zaplecze,blogi . Ale jeśli nie przeczytasz działu dla początkujących tak jak Mariusz pisze ciężko ci doradzić i oczym kolwiek pisać

Jak chcesz czegoś darmowego i taniego do sprawdzania danych to pogrzeb głębiej ten dział, znajdziesz kilka takich narzędzi. Wygogluj sobie darmowe narzędzia seo i tam znajdziesz stronę Mariusza z takimi narzędziami i kilka innych.

Do jakiegoś tam katalogowania i preclowania najlepiej kup min. seobohatera lub seolight'a, ale tak jak pisali przedmówcy, nie ucz się na stronie docelowej :)

Dziękuje za rady.

Po pierwsze większość z działu dla początkujących dawno przeczytałem

Po drugie może źle napisałem o co dokładnie mi chodzi więc powtórzę się szukam programu tylko i wyłącznie do znalezienie dodanych moich wpisów ( nie szukam dodawarek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) rozumiecie??????????? i przez to mogę określi czy dany wpis jest użyteczny dla mojej strony.

Po trzecie spytałem się czy polecicie mi jakiś zestaw na początek ....

Po czwarte większość programów na tej stronie jest spamerskich i sami spamujecie dodawając automatycznie ja chce żeby moje wpisy miały wartość pod google ponieważ seo w Polsce w większości przypadków robi jeszcze większy śmietnik niż jest !!!

Napisał że jestem w tym temacie początkujący ponieważ nie uważam żeby moja wiedza była na wyższym poziomie ale wiem czego szukam!

szukam programu tylko i wyłącznie do znalezienie dodanych moich wpisów

i przez to mogę określi czy dany wpis jest użyteczny dla mojej strony.

Tego nie możesz określić. Możesz tylko określić gdzie znajduje się link do Twojej strony.

SBlink checker - darmowy dodatek do scrapeboxa takie rzeczy robi.

"Po czwarte większość programów na tej stronie jest spamerskich i sami spamujecie dodawając automatycznie ja chce żeby moje wpisy miały wartość pod google ponieważ seo w Polsce w większości przypadków robi jeszcze większy śmietnik niż jest " po vodzie i meczu LM uważam żebyś sobie już poszedł na forum G - tam coś wymyślą z tymi " wartościowymi wpisami " Nie wiem jak w innych branżach ale gdyby nie " Polskie SEO " to szukając wczasów nad morzem czy jeziorem odszukałbyś baraki przy szambie ze stronami robionymi 6 lat temu na lekcjach informatyki z ptaszkami w tle.

Co do programu to USM autorstwa Miona poszukasz sobie wpisy a reszta kolegów napewno jeszcze coś wymyśli:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności