Skocz do zawartości

Proszę o ocenę wartości strony, coś jest nie tak.

iziz

Rekomendowane odpowiedzi

To mój pierwszy post, więc witam wszystkich serdecznie i bardzo proszę o pomoc męczę się już dobrych parę dni. To moja pierwsza konkretna strona www.noclegisandomierz.cba.pl. Robiona na gotowym szablonie, ale jest problem, ponieważ google zaindeksowało tylko pierwszą stronę, a na stronie jest jakiś ukryty link. Strona dodana do google niecałe 2 tygodnie temu, a pierwszą stronę zaindeksowała dopiero wczoraj. Mam wrażenie, że jest coś nie tak. Martwię się i nie śpię po nocach. Moja desperacja jest ogromna, ponieważ mam chore dzieci i muszę pracować w domu i staram się nauczyć też SEO, wiem, że to nie jest proste, ale dam radę. Bardzo proszę o pomoc. Będę bardzo wdzięczna, pozdraiwam, Ania

Strona jest mniej więcej od dwóch tygodni. i jak patrzę na podgląd cache:www.noclegisandomierz.cba.pl to tak jakby google inaczej ją widziało. Ja już chciałam zmieniać szablon, bo myślałam, że jest coś nie tak. Jakiś dziwny link pojawił się w podglądzie, a na stronie go nie widać i przekierowuje na stronę. Podaję ten kawałek kodu;

<noscript><a href="https://hostermonster.com/inmotion-hosting-review" alt="inmotion hosting review">HosterMonster</a></noscript>

widać go w podglądzie źródła strony.

Usunęłam z szablonu <?php include" html/template.php";?> i plik html/template php to tam był ten ukryty link do tej dziwnej strony. Mam nadziję, że to pomoże i będzie już dobrze. Może to nie ten temat, ale mam jeszcze pytanie dot. pliku robots.txt, który wygląda tak:

User-agent: *

Disallow: /administration/

Disallow: /locale/

Disallow: /themes/

Disallow: /print.php

Chyba jest trochę mały. Jak patrzyłam w google to ten plik jest bardziej rozbudowany. Czy wszystko jest w porządku.Pozdrawiam, Ania.

a tak przy okazji to co ma 2013 Studio Pulsar Poznań do twojej strony

jesli uzylas darmowego template to roznie moze byc - mozliwe tez kod jest zainfekowany

czy zalozylas Google Webmaster tools - dodalas mape strony?

idcreate-small.png
Projektowanie stron dla małych firm w UK.

Tak mam do tej strony podgląd w narzędziach dla webmasterów. Właśnie tam tak wygląda plik robots.txt. Dopiero zaczynam i nie zawsze wszystko rozumiem. Strona agłoszona do wyszukiwarek, mapa też, a z indeksacją kłopot. Chyba, że faktycznie chodzi o czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności