Skocz do zawartości

Komentarze na blogach

iluzjonista

Rekomendowane odpowiedzi

Załóżmy, że mam stronę o ekologii. Czy jest jakaś różnica między umieszczaniem linka w komentarzu na blogu o podobnej tematyce a na przykład blogu o marketingu? Druga sprawa, jeśli już znajdę taki blog z linkami dofollow to czy mogę powpisywać się gdzie się da, w każdym artykule? O ile oczywiście te komentarze zostaną opublikowane.

1. nie ma różnicy

2. możesz się dopisywać gdzie sie da

Ad.1 - Na jakiej podstawie tak uważasz?

Ad.2 - Taa spamerstwo najlepsze...

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Ad.2 - Taa spamerstwo najlepsze...

Nie kradnij.

Nie zabijaj.

Nie spamuj.

:D

Duża liczba linków z jednego miejsca nie jest za dobrze widziana

?

Na forum o pozycjonowaniu jest link do strony o kotach, w wielu miejscach... Mam się bać? ;)

Każdy link jest dobry, jednak dobry link jest lepszy.

Moje prywatne motto ;)

To jaki jest ten dobry link?

Chyba taki, który ma sens i odnosi się w pewien sposób do komentowanej treści. Taki link może przynieść ruch i w dodatku przetrwać, zamiast zostać skasowanym. Lepiej napisz jakiś mądry lub/i dobry artykuł i podaj go dalej, bo wtedy efekty mogą przyjść same bez spamowania na siłę.

Kup mocne linki i zwiększ autorytet swojej strony.

Moim zdaniem lepiej dawać komentarze na blogach o podobnej tematyce. Natomiast jeśli napiszesz dobrą - wartościową odpowiedź na blogu o innej tematyce niż Twoja strona i umieścisz linka do swojej strony to nic nie powinno się złego stać :D.

Prawda :rotfl:

Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych.

Jeśli będziesz pisać sensowne i treściwe komentarze, to możesz liczyć na jakieś wejścia z komentowanych blogów. Dlatego pokrewna tematyka jest tutaj bardziej pożądana. Z punktu widzenia seo jednak tematyka nie jest aż tak ważna, chyba, że dany artykuł jest mocno linkowany.

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności