Skocz do zawartości

Pingwin 2.0, a spadek Page Rank

TheMatthew173

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

jak wiemy, Pingwin 2.0 już w drodze na przeskanowanie naszych stron, dlatego pojawiło się u mnie kilka pytań. Mam sporo wartościowych domen z wysokim page rankiem, które nie są na razie aktywne (wyświetla się jedynie jedna strona z informacją o rejestratorze).

Są one dla mnie wartościowe, ale bez odpowiedniego PR nic nie znaczą. I tutaj pojawia się pytanie - czy Pingwin 2.0 obniży im PR?

Pozdrawiam

Kocham Polskę

Są one dla mnie wartościowe

nie są na razie aktywne (wyświetla się jedynie jedna strona z informacją o rejestratorze).

Bardziej wartościowych domen z PR nie widziałem :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

"wartościowe" katalogi z wysokim PR :)

:D Do kolejnego updajtu :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A kto powiedział, że dla mnie liczy się najbardziej treść i liczba podstron? Są dla mnie wartościowe pod innym względem,

Wracając do pytania - jakbyś mógł, to odpowiedz :)

Jak wydasz katalog przed page rank update to jeszcze możesz robić reklamę na tym "nabitym" PR, ale tak jak piszą, kolejny update zweryfikuje i zapewne obniży lub wyzeruje PR, ostatnio miałem podobny przypadek, czysta stron z pr, update i 0.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności