Skocz do zawartości

Narzędzie do budowy i zarządzania zapleczem

Grubyy

Rekomendowane odpowiedzi

.Witajcie,

na wstępie chciałbym powiedzieć, że zdaję sobie sprawę o istnieniu działu "Narzędzia", niemniej jednak jestem początkujący i dlatego właśnie tutaj rozpocząłem dyskusję:) . Interesuje mnie program, który w pewien sposób zautomatyzuje proces tworzenia zaplecza na darmowych hostingach, a następnie da możliwość masowej edycji całości/części witryn. Jest masa tematów ale większość rozpoczęła się w odległej przeszłości. Kolejna istotna dla mnie kwestia to hosting seo, który polecacie na początek(główną rolę odgrywa cena). Ostatnia sprawa to darmowe domeny(ma ktoś jakiś spis?), czy program ma możliwość podpinania darmowej domeny do hostingu?

Kup mocne linki i zwiększ autorytet swojej strony.

Idealny pod Twoje potrzeby skrypt zaplecza seo.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Wszystko zależy od ilości skryptów na których by stało owo zaplecze. Budowanie zaplecza opartego o darmowe hostingi przypomina mi strategie postaw, podlinkuj i zapomnij

Dokładnie taki mam zamysł, ale będą to strony linkujące zaplecze z najniższego szczebelka w hierarchii :). Co do skryptów, to byłoby miło mieć do dyspozycji więcej niż jeden ;)

Kup mocne linki i zwiększ autorytet swojej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności