Skocz do zawartości

The Blackhat Challenge 2013 - konkurs black SEO, główna nagroda: Porshe 911 Carrera S!

morgi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  W dniu 24.10.2013 o 09:23, Funio napisał(a):

@Morgi Ostatnio aktywny wrz 18 2013 09:49

Czyli wiadomo, kto wygrał i odjechał porszakiem ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

W dniu 27.05.2013 o 07:34, morgi napisał(a):

BH-PL-Flyer.jpg

W dniu 28.05.2013 o 11:38, Xann napisał(a):

Gratuluje pomysłu :)

Pierwsze miejsce to ponad 100 tys euro a drugie 10 tys, szkoda żę taka duża rozbieżność no i nie ma trzeciego miejsca.

ps. Ciekawość mą zżera która fraz jest tyle warta :) bede obserwował konkurs i kibicował

Mam nadzieje że dowiemy się jaka to była fraza konkursowa warta 100 tys euro i kto wygrał ten samochodzik :)

Marketing internetowy dla firm

Tu jest odpowiedź, jaka fraza i kto wygra.

Nie mówcie, że nie możecie znaleźć frazy. To tylko 3 godziny poszukiwań. ;)

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/177897-the-blackhat-challenge-2013-konkurs-black-seo-glowna-nagroda-porshe-911-carrera-s/page__st__105#entry1266080

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

W dniu 16.08.2013 o 14:51, niezlyjoke napisał(a):

Bardzo dobry pomysł na "konkurs"! Praktycznie wszyscy, którzy zakwalifikowali się do rundy finałowej to Polacy.Na każdym innym forum niż PIO odrazu zostaliście wyśmiani. Nie ma w tym nic dziwnego, bo tam ludzie mają MÓZG. Polacy zaufali "firme", która nie istnieje w ciemno i teraz w rundzie finałowej nabijają konto affilacyjne "niewiadomo kogo".Aż smiać mi się chce jak polacy potrafią być naiwni... Btw. Jak ktoś jakimś cudem osiągnie pułap i nie zostanie uszukany przez tą nieistniejącą firmę to ja dodaje odemnie willę z 2 basenami i mnie jako wafla do końca mojego żywota.Niestety nie mogę powiedzieć kim jestem, bo to przecież konkurs BHS a tutaj niiiikt nikogo nie zna....

1 odp: Morgi celem waszego oszustwa jest nabicie waszego konta affilacyjnego w rundzie finałowej.

2 odp: Kase, którą ci naiwniacy nabiją wam na waszym koncie affilacyjnym.

Faktycznie przegapiłem :)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności