Skocz do zawartości

The Blackhat Challenge 2013 - konkurs black SEO, główna nagroda: Porshe 911 Carrera S!

morgi

Rekomendowane odpowiedzi

Na 247 robił dobre bity, ta nowa z wspomnianym zespołem ma tylko dwa dobre numery.

Jeżeli chodzi o hip-hop to jestem jaroszem :) Jeżeli o muzykę to zapraszam tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/143464-bog-jest-jeden/ ;)

Śledziłem profil głównie z ciekawości zawodowej, wróżyłem duży sukces(i był), chciałem zobaczyć w jaki sposób i jak to się rozwinie - nie spodziewałem się takich kwiatków :)

@morgi teraz znacznie przejrzyściej ;)

nihil fit sine causa

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest taka międzynarodowa firma finansowa która oferuje porsche za wygraną w konkursach innego typu. Frazy jakie by ją interesowały właśnie takie są. Nie chce mi się wertować internetu w celu weryfikacji miejsca rejestracji ;)

A i banerki też podobne ;)

nihil fit sine causa

Pierwsze miejsce to ponad 100 tys euro a drugie 10 tys, szkoda żę taka duża rozbieżność no i nie ma trzeciego miejsca.

ps. Ciekawość mą zżera która fraz jest tyle warta :) bede obserwował konkurs i kibicował

Wiem, że różnica jest troche spora i nie ma nagród za inne miejsca ale dzieki temu dla zwycięzcy jest konkret a nie jakieś talony na śledzie z biedronki ;)

Frazy finałowej raczej nie poznasz, finaliści podpisują NDA> Oczywiście wszyscy wiemy jak informacje szybko się roznoszą ale przynajmniej podczas trwania konkursu myślę, że finaliści będa trzymać jezyk za zębami aby uniknąć 'pomocy' ze strony dowcipnych posiadaczy spamiarek ;]

Zarejestrowałem się z ciekawości, ale niestety ######, logowanie na stronie nie działa :D

Sprawdź ponownie, jeśli problem się powórzy to proszę o info na PW. Sprawdzałem kilkakrotnie i u mnie działa ok.

Eksponowanie porszaka dla każdego zapachnie wałkiem. Założę się że wiele poważnych osób spoza pio wejdzie na stronę, pomyśli "ściema" i wyjdzie. Chcecie w konkursie wyłonić profesjonalnych pozycjonerów? - sami musicie wyglądać profesjonalnie. Skoro stać Was na porszaka to nie powinno być problemem postawienie kilku firm "krzaków" jako oficjalnych organizatorów konkursu i wykupienie reklamy na poważniejszych zagranicznych forach na pare dni. A zamiast eksponować porszaka powinniście eksponować to dlaczego organizujecie konkurs i co chcecie przez to osiągnąć jako organizatorzy.

Proponowałbym zmienić wygląd strony na coś w stylu: mistrz2013.seopl.org Mi osobiście strona Waszego konkursu kojarzy się ze stroną jakiegoś lipnego produktu z clickbanku.

P.S. Dużo lepiej od porszaka wyglądało by 100k$ + propozycja pracy jako specjalista seo w dużej firmie ( z zaznaczeniem ile miesięcznie chcecie takiemu płacić). Przecież (podobno) ten konkurs dla osoby która go wygra ma być przede wszystkim otwarciem nowych możliwości co nie jest wyraźnie zaznaczone.

Edyta:

Te uwagi to nie chęć pojechania po kimś a czysta życzliwość :)

Z jednej strony mi żal, że to nie moja liga. Z drugiej cynicznie mówiąc dostarczacie mi klientów. Więc poobserwuję.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności