Skocz do zawartości

The Blackhat Challenge 2013 - konkurs black SEO, główna nagroda: Porshe 911 Carrera S!

morgi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Delivery to the following recipient failed permanently:

support@blackhatchallenge.com

Technical details of permanent failure:

Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain blackhatchallenge.com by smtp.secureserver.net.

Prosimy o kontakt pod adresem: support@blackhatchallenge.com w przypadku jakichkolwiek pytań.

Zglosilem to adminom. Maja ogarnac maila.

Co do weryfikacji stron - prosze wszystkich ktorzy maja juz strony w topach o sprawdzenie czy zostaly one zweryfikowane i naliczaja punkty. Jak nie to prosze o kontakt na PW z info o koncie (login, imie, URL itp).

Pozycje sa sprawdzane tak czy siak wiec prosze sie nie martwic, nic nie ginie i zostanie doliczone w przypadku domen aktywowanych z opoznieniem.

To taki sposób na szukanie pracowników, nie wpadłeś na to ? Porsche to nie wiele jak za frazę jaką wam 4kk rzuci.

otóż to :)

Jak dla mnie to taki konkurs powinno zorganizować Google pod płaszczykiem właśnie takiej grupy :). Powinni dać dużo droższe nagrody - w końcu wiadome by było, że i tak nikt nie wygra bo od razu uwalą nowe metody spamowania.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Byłem sceptyczny.. i jestem.. i słusznie..

Kilka spostrzeżeń.. które do tej pory mnie nie dotknęły od tak jak teraz..

- jak latwo stracić zaplecze zyskując ban..

- z whois wszystko widać hehe..

- od niedawna można zgłaszać spam sites

.. no i tak to wygląda.

Z jednej strony irytowałem sie, że ranking pusty.. z drugiej ma to sens, że regulamin z d. że wszystko z d...

Przecież.. mamy kontakt z firmami.. mamy inteligencje.. wymagamy.. - do opiekuna.. może cienko płacą hehe.. innym słowem prościej zrobić long lot na gold :)

Co do Cutsa.. zdziwiła mnie forma loginów hashowych..dla wtajemniczonych..ta.. own.

Dla mnie okazało sie stratą czasu.. już od początku z komplikacjami.. eh.. tylko narzekamy.. wymagamy.. no ale rynek jest brutalny..

Tak czy owak.. sporo. albo zbyt sporo nie zostało przemyślone.

Wydaje mi się, że czas konkursów SEO dobiegł też końca ; )

Do 2 mistrzów z top co jeszcze wiszą tam :D chętnię nawiąże współprace ;] i gratuluje umiejętności.. zalecam ostrożność :P

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Wiecie, jak kończą się taki konkursy?

Kiedyś pewna babka wygrała samochód w konkursie audiotele bodaj w tv 1. Zadzwonnili do niej na wizji i baka sikała po nogach.

Co się okazało. Babka aby odebrac nagrodę musiała pokazać kwit za opłacony abonament RTV. Nie płaciła nigdy za to. W rezultacie samochodu nie dostała i jeszcze karę zabuliła:)

I tak się skończą sny o porsche.

Ps. Organizatorem pewnie jest google i już czekają z kijami na laureatów:)

Nie cierpię spamerów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności