Skocz do zawartości

Doslownie dostaje pogrozki :)

tojan3

Rekomendowane odpowiedzi

może przypuszczenia BD i michała są słuszne zarówno jedna jak i drugie ale czekam na komentarz od zainteresowanych...]

A jestem po prostu zawiedziony,

powiem tak potrafię dogryźć niektórym forumowiczom, jak to odczuł bartek-b ale na privie staraliśmy sobie pomóc a to co zrobił szook jezeli wszystko się zgadza jest ciosem poniżej pasa i właśnie to nalerzy tępić...

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam,

nie wczytywałem się w całość

nie nie ma nic wspólnego z CEREBRU :-)

co do sempo.pl oczywiście że mam wspólnego jak i art4web i sitepromotor ale to chyba niejest nic złego ?

Tworzymy wymianę informacji i wspólnej pracy ale to chyba nie należy do zakazanych spraw ? dac linka koledze z sitepromotora czy sempo czy art4web.

Jak wiecie takie linki są najcenniejsze a my o tym wiemy, pozatym nie jednokrotnie podciągamy sobie strony.

Co do Szook.interactiv.pl to stara wersja domeny która wygasa za msc chyba więc nie zamierzam tam nawet nic robic bo serw nie jest mój.

I plis :-) tylko nie z cerebru mnie łączyć - ale co do sempo.pl to czy on coś zrobił dziwnego ? jedynie co to zlecił mi okolo 30 stron na wp i nie zakończył na pustej rozmowie.

Z sitepromotorem i jak wielu innych wiele razy namawiało do łączenia się a my się łączymy - nie należy mylić tego z jedną osobą.

Pozdrawiam i ide czytac o co chodzilo

Podsumowujac Szook powinien nam wytlumaczyc zadziwiajace podobienstwo nastepujacych szablonow:

- sampo.pl

- szook.pl

- interactiv.pl

- szook.interactiv.pl

- cerebru.com

Dla mnie robila to jedna i ta sama osoba. Do tego nie bardzo ma pojecie o projektowaniu stron bo bazuje na 1 szablonie skradzionym przez Cerebru.

szookpl

Wiesz co, troche przeginasz z jedna rzecza. Jestes takim wielkim przeciwnikiem spamowania i nielegalnych technik i wrecz sie przyznajesz i obnosisz z tym, ze zglaszasz strony do wyszukiwarek, a sam stosujesz nie umiejetnie cloaking. Wyprzec sie tego raczej ni emozesz, bo bles na tyle nie dyskretny zeby pozwolic zrobic Google kopie.

To dla mnie jest hipokryzja i niczym innym.

witam, poczytałem wszystko no ładnie heh,

odrazu wjazd na szooka zrobili bo dał linka jednemu czy drugiemu,

Tojan o co chodziło z tym sempo bo ja dałem gościowi linka ale nie widze nic wtym zlego że ma tam jakieś sempo.

Rozmawiałem z sitkiem i nie uwazamy żeby taki czy inny post miał zniszczyc naszą trójce a w sumie jest nas pięciu - ale chyba to że się złączyliśmy było wiadomo już kilka msc temu i nie jednokrotnie o tym pisąłem. Nawet Setia zastanawia się nad przyłączeniem do nas.

Czasem warto pomyslec zanim sie kogos oskarzy ale juz mnie powiazac z cerebru to chwyt ponizej pasiorka :-).

Więc czeka teraz na komentarz - co złego że site szook, sempo, art i inniktórzy nie chcąbyc ujanwnieni postanowili wspolpracowac ? adzialamy z nnp ja z sitkiem juz 6 msc i to z duzym powodzeniem:-)

dobrze ale mariusz napisał wyraźnie że nie ma nic wspólnego z CEREBRU, jeżeli tak jest ja mu wierzę jednak uaważam że zagrywki w kierunku tojana to akcje nie fair....

a pozatym dostałem odpowiedź od kumpla z NASKu i domena SEMPO została po raz pierwszy zarejestrowana w okresie pojawienia się na naszym forum informacji o SEMPO

pytanie

Czysty zbieg okoliczności??

i powiem tak z powodu mojej przeszłości w świecie inforamtyki potrafie dużo załatwić i może zabrzmi to jak groźba nie mam nic przeciko tobie mariusz ale jeżeli udowodni się Twoje powiązanie z C to sam zadbam o to by w świecie przestano Ciebie "lubić"

i nieważne jakie kampanie reklamowe przeprwadzałeś ;)

nie lubie jak ktoś robi ze mnie palanta ;))

odrazu wjazd na szooka zrobili bo dał linka jednemu czy drugiemu,

Wyjasnij podobienstwo tych stron

- sampo.pl

- szook.pl

- interactiv.pl

- szook.interactiv.pl

- cerebru.com

Poza z laski swojej odpisz na post Michala

witam, to nie cloaking jak już a forma testowa i nie spamu !

Zawsze wporwadzam rózne rozwiązania związane z bardzije lub mniej czystymi technikami. To jest zwykly doorway który miał pewne zadanie,

Jestem przeciwnikiem spamu i to wielkim, ale testy a spam czysty to różnica

sprawdz dokiedy jest wazna domena interactiv.pl - zostala wypozyczzona na czas testów

pozdrawiam

sid :-) mozesz do mnie nawet zadzownic :-) i sprawidzc ze niejestem zaden c. tymbardziej ze go nie lubie.

Moj tel. 091 488 04 02 lub 0509 423 334 ja akurat nie musze sie ukruwac ze swoimi danymi bo nikomunic nie zrobilem.

Co dotej formy cloakingu to nie jest cloaking tylko doorway,

Jakbym zorbil cloaking to po stronie serwera którego by nawet nie było widać - po 2 nie na domenie ktora sie wiaze z szook.

A takich testów to robie miesiecznie okolo 15 by dowiedziec sie co lepsze lub gorsze daje efekty. Jezeli testy nazwac spamem to jest to spam lecz nie wcelach ruchowych lecz widomosciowych

szookpl

Nie rozumiem jeszcze tego:

co do sempo.pl oczywiście że mam wspólnego jak i art4web i sitepromotor ale to chyba niejest nic złego ?

Tworzymy wymianę informacji i wspólnej pracy ale to chyba nie należy do zakazanych spraw ?

skoro Wasze stowarzyszenie to sempo.pl

to dlaczego:

Tojan o co chodziło z tym sempo bo ja dałem gościowi linka ale nie widze nic wtym zlego że ma tam jakieś sempo.

A jezeli sempo.pl nie jest Waszym stowarzyszeniem to nie rozumiem tego, ze jak wiele razy pisales, ze laczysz sie z najlepszymi z branzy, to dlaczego sempo powstalo dopiero 12 pazdziernika? Po tak krotkim czasie, mozesz stwierdzic ze to jest jeden z najlepszych?

~$ whois sempo.pl

% This is the NASK WHOIS Server.

% This server provides information only for PL domains.

% For more info please see https://www.dns.pl/english/whois.html

Domain object:

domain:    sempo.pl

type:      PRIVATE

registrant's handle: tdc7468562335400

nservers:    ns1.sempo.pl.[67.19.65.164]

ns2.sempo.pl.[67.19.65.165]

created:        2004.10.12

last modified:  2004.10.14

registrar: AZ.pl SC

option: the domain name has not option

Holder's Contact object:

person:  SEMPO

organization: SEMPO

street:  Zagloby 6/5

city:    65-167 Zielona Gora

handle: tdc7468562335400

phone:  +48.501082826

last modified: 2004.10.13

Technical Contact:

company:  SEMPO

street:  Zagloby 6/5

city:    65-167 Lubuskie

handle: tdc8193557215824

phone:  +48.501082826

fax:  +48.501082826

last modified: 2004.10.13

poza tym sempo.pl ma jeszcze wiele bledow w kodowaniu, bo nie wszystkei linki dzialaja.

wjasnienie podbienstwa interactiv.pl szook i szook.pl

jasne ze jest po z tych 2 jest redirect ale co to ma do cerebru ?? tonie bardzo rozumiem i do sempo ? też nie.

Sempo jest jakoś podobne do mnie ? hm, chyba że z faktu storny budowanej na szablonie może to być jedynie powodem.

Czy już wszystko czy jeszcze jakieś pytania szanowna komisjo sledczo do spraw cerebru i sempoi :-)

Kurde podalem tel myslalem ze ktos zadozwni i pogada

a nawiasem mowiac to warto sprawdzic jaki cerebr ma telefon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności