Skocz do zawartości

Doslownie dostaje pogrozki :)

tojan3

Rekomendowane odpowiedzi

szook powtórzę tylko że ja CI wierzę tylko jeżeli ....

można mieć pewne wątpliwości w tej aferze

a na marginesie "najlepsi i łaczymy" sie czy warto ludziom grozić za to że zwracają na coś uwagę???

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A takich testów to robie miesiecznie okolo 15 by dowiedziec sie co lepsze lub gorsze daje efekty. Jezeli testy nazwac spamem to jest to spam lecz nie wcelach ruchowych lecz widomosciowych

znasz moje zdanie na ten temat.

Ale, ja dalej uwazam ze ukrywanie linkow pod doorwayem zcloakowanym w Twoim przypadku jest hipokryzja, bo Ty jestes wielkim przeciwnikiem spamu.

Jak ja robie test na cloaking, to zwykle pisze na stronie, ze to jest test, a nie wrzucam tam linkow, ktore nie istnieja w normalnej wersji.

A jezeli ni episze ze to jest test, to w zyciu nikt takiego cloakingu nie polaczyl z zadna z moich domen normalnych, bo to byloby poprostu .... glupie..., gdyby mozna bylo to polaczyc.

juz tlumacze dlaczego ma linka i dlaczego go uznaje. mimo że posiada tą domene od ktoregos tam X to nie jest to ktoś nowy w tym, tyle że figurujena inne hasła i nie w polsce.

A że jest dobry i nam bardzo przydatny:

NP dlaczego: pomaga nam dobrze pozycjonować strony w katalogu Yahoo i samym Yahoo, zna się dobrze na zachodnich enginach, po 3 jest dobry nawet bardzo w pewnych kwestiach związanych z zachodnim podejściem do SEM czego nam tutaj brakuje.

Nie analizowałem jego strony - myślę że to jakaś przejściowa sprawa ale powiem tak nie moja kwestia jaka ma stronę - lecz myślę że zastasował się do moich wskazówek - jakich prosta sprawa - pozycjonuj w polsce tylko na bazie linków, nie linkuj się ze swoją prawdziwą stroną, nie promuj bo jeżeli wypormujesz stronę na bazie optymalizacji to oczywistym jest fakt że inni to zjadą. Chyba nikt nie myślał że sempo site promotor czy inni stosują swoje rewelacje na hasło pozycjonowanie ?.

Przecież wiadomo że na to hasło połowa odwiedzin jest osób szukających pomysłów.

widzisz co dotego toja sie ztym akurat nie ukrywalem nawet. Bo przeciez tak jak piszesz zorbilbym to gdzies indziej ale wlasnie nie moglem tego zrobić - bo słuzy to testowaniu własnie linków a nie formy cloakingu czy jakiejś tam treści która ten doorway miał za zadanie ukryć.

Coi jak testuje nie będę mówił i jakie to ma założenie

juz tlumacze dlaczego ma linka i dlaczego go uznaje. mimo że posiada tą domene od ktoregos tam X to nie jest to ktoś nowy w tym, tyle że figurujena inne hasła i nie w polsce.

A że jest dobry i nam bardzo przydatny:

W takim razie jezeli sempo.pl to nie Ty, to jest to Cererbru, ktore sie lansuje na wielkiego pozycjonera, albo sempo.pl ukradl kradziony szablon cererbru. :?

ah...

jeszcze jedno,

skoro sie wymieniacie linkami z sempo.pl, to dlaczego on do nikogo z Was nie linkuje?

I nie rozumiem dlaczego linki do niego masz w cloaking'u, a nie otwarcie na stronie tak jak do sitepromotora?

ty nei ale najlepszy i łaczący się

nie lubię takich formy wypowiedzi które zmuszają do ochrony siebie i swoich stron, a na miejscu tojana to był oddał sprawę do prokuratury bo ma do tego pełne prawo i może się czuć on lub jego własność zagrożona...

więc nawet jestem najlepszy i połaczony siłami mogę zachowywać się fair a jeżeli Twój kolega i osoba o tak znakomitych kwalifikacjach zachowuje się w ten sposób to ja bym się zastanowił nad współpracą

W takim razie jezeli sempo.pl to nie Ty, to jest to Cererbru, ktore sie lansuje na wielkiego pozycjonera, albo sempo.pl ukradl kradziony szablon cererbru. 

Jak kradziony Cerebru - kurka na wacie to już przegięcie - sam mu go kupiłem na początek współpracy w szablonowni a wy mówicie kradzoniony - to tu bede go bronił.

Czy to nie jest tak że nie lubicie jak ktoś się łączy ?

Pewien portal starał się kiedyś wymusić rozłokę na nas zanim dolaczyl jeszcze sempo i mimo tonie poddalismy sie, jezeli to ma do tego celu prowadzić to napewno się nie uda

sid rozmawiałem teraz sempem on nie uznał żeby groził komu kolwiek i jak kolwiek ale ja nawet nie mysle sie w to mieszać. Jak tojan chce niech poinformuje o tym sempo nie mnie bo co ja mam do tego.

Dalej twierdze że semp jest dobry i nie sugerje sie ta strona ktora tam ma a do jakich celow dziala dla nas to akurat nie jest sprawa ktora tutaj ujawnie

Jak kradziony Cerebru - kurka na wacie to już przegięcie - sam mu go kupiłem na początek współpracy w szablonowni a wy mówicie kradzoniony - to tu bede go bronił.

Kupiles szablon Cerebru? Poczytaj watki na ten temat bo Cerebru nic o tym nie napisal. Poza tym kupiony szablon ma miec informacje o autorze a Cerebru je usunal podszywajace sie ze on sam to zrobic.

Jak tojan chce niech poinformuje o tym sempo nie mnie bo co ja mam do tego.

Ja nie mam zamiaru w to sie mieszac.

Nie powiedzialem, ze jego dzialalnosc jest niezgodna z prawem, ale stwierdzilem, ze nie jest to do konca etyczne.

Szkoda czasami si wdawac w niepotrzebne wasnie, bo to tylko przynosi wszystkim szkody i rzadko kiedy wynika z tego cos dobrego.

na raize i tak nie mamy co ise specjlanie martwic, bo nie ma sempo w Polsce.

ej ja nie powiedzialem ze kupilem szablon cerebru :-)

ale przekrecacie

kurka

ja niemam nic z nim wspolnego :-) ja napisalem ze moze kupil szablon.

Aco mnie interesi szablon cerebru,

tojan porozmawialem sobie z sempem powiedzial ze niechcial zeby tot ak wyszlo i nie mial zamiaru nic takiego pisać, powiedział że jesto to moja wina - po troszu sie znim zgadzam z uwagi na to że wprowadzając go podałem mu pewną firmę i on powiedzial ze skojarzyl ja z tobą, niechce wymieniac nazwy zeby ktos nie powiedzial ze teraz ja cos mieszam :-).

Szook zobacz co teraz napisales:

ja napisalem ze moze kupil szablon.

A teraz zobacz co napisales wczesniej - to dokladny cytat:

No i co teraz?

tojan porozmawialem sobie z sempem powiedzial ze niechcial zeby tot ak wyszlo i nie mial zamiaru nic takiego pisać, powiedział że jesto to moja wina - po troszu sie znim zgadzam z uwagi na to że wprowadzając go podałem mu pewną firmę i on powiedzial ze skojarzyl ja z tobą, niechce wymieniac nazwy zeby ktos nie powiedzial ze teraz ja cos mieszam :-).

ja juz z sempo wszystko sobie milo wytlumaczylismy, wiec jak dla mnie nie ma zadnego problemu.

Ja widze, ze Cerebru chcac lub nie jest ciagle na tapecie.

moze michal stworzy dodatkowa kategorie "bronie lub ganie cerebru"

A to, ze cerebru ma bana do soboty to jest beczka straszna.

Co on takiego zrobil, ze zasluzyl sobie na bana?

Czy ja moge prosic o bana do polnocy dzisiaj ( bo akurat wieczorem umowiolem sie z kumplem) i wtedy taki ban by mi odpowiadal. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności