Skocz do zawartości

Doslownie dostaje pogrozki :)

tojan3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja widze, ze Cerebru chcac lub nie jest ciagle na tapecie.

moze michal stworzy dodatkowa kategorie "bronie lub ganie cerebru"

A to, ze cerebru ma bana do soboty to jest beczka straszna.

Co on takiego zrobil, ze zasluzyl sobie na bana?

Ciesze sie, ze Ciebie to bawi.

Cererbru zasluzyl sobie na bana wielokrotnie, ja jednak nie robilem tego, bo nie lubie dawac banow, ale jezeli jestes adminem forum i dostajesz 20 PW dziennie od forumowiczow skarzacych sie na cerebru, to masz tego powoli dosc.

Zanim to zrobilem, to wymienilem z nim sporo PW, ale on i tak nie mogl sie dostosowac do sposobu wypowiedzi i jak wielu forumowiczow zauwazylo "psul tematy" swoimi bezsensownymi, urwanymi wypowiedziami. Nie mial argumentow na swoje teorie, ktore przedstawial jako fakty, poza tym ze pisal, ze on to wie i tyle.

Dlaczego na tydzien?

Dlatego, ze chcialem zobaczyc czy bedzie go tutaj komus brakowalo i mam nadzieje, ze zmieni swoj sposob wypowiadania sie, jezeli wroci.

A jak nie bedzie chcial wrocic tutaj, to naprawde nikt na tym zbytnio nie ucierpi, bo wiekszosc miala go dosc.

Czy ja moge prosic o bana do polnocy dzisiaj ( bo akurat wieczorem umowiolem sie z kumplem) i wtedy taki ban by mi odpowiadal.

Roznica jest taka, ze on nie poprosil o bana, a bylo mu to narzucone, a to ze sie umowiles z kumplem wieczorem to akurat mnie przynajmniej zbytnio nie interesuje.

Jak kradziony Cerebru - kurka na wacie to już przegięcie - sam mu go kupiłem na początek współpracy w szablonowni a wy mówicie kradzoniony - to tu bede go bronił.

Ale nie chodziło mi o cerebru :-) jako jego stronę - tylko o szablon sempo nie CEREBRU - no tak jeszcze bede cerebru szablony kupował heh,

oki koniec temata mysle ze to dla sempika bedzie nauczka pewna zeby powstrzymywac emocje :-)

Prawde mowiac... To jestem w szoku (szook nie do Ciebie ;) )... :D

Mnie niema tydzien a tu takie rzeczy sie dzieja. Przypisali mnie juz do jakiegos polskiego sempo. Jakies szablony... Ja zapomnialem o tym co robilem kiedys tam dla SEOPL a wy pamietacie porownujecie.

Czy wy na prawde nie macie co robic? Ludzie...

Oswiadczam ze niemam absolutnie nic wspolnego z cala ta spolka z ktorej szok jest tak zadowolony.

Eh... rece opadaja :?

Cerebru, ja Ci wierze i popre Twoja opinie: "czy wy na prawde nie macie co robic?"

Baj de łej, looknijcie na ta strone: https://www.funny.co.uk/keywords/the-weeken...an-traffic.html

Takiego bezwstydnego zestawu keywords, to jeszcze nie widzialem.

Wlasciwiei to sie kwalifikuje jako spam, bo wogole tresci nie ma.

O matko :-)

Nie czytam wątku, bo widzę 4 x dużo postów, mówie pewnie jakieś śmieci a tu afera al'a rywingate :DDDD

No.. ktos tutaj jest winny, i to z pewnością nie jestem ja :D

Może jakiś raport ? :-) Na temat tego co wiemy, ? :-)

A co z tymi szablonami ? Szookpl w końcu kupował je dla cereburu, czy jak ? Bo dwa razy wypowiadał się w tym temacie i powiedział coś całkiem sprzecznego, a jak BD mu to wytknął, to zamilkł..

Oj, ciekawie na tym forum się robi :-)

tak jak cerebru pisal :-) nie ma nic wspolnego z ta spolka. A jakie szablony ja nicnie zamilklem co najwyzej pozostawilem to no coment. Przeanalizuj logicznie ja i cerebr wiemy ze niemamy nic wspolnego z soba, to ciezko zeby sie tlumaczyl czy kupilem mu czy nie. Wyroslem lekko z czasow kiedy musialem sie opowiadac jak dziecie co gdzie kiedy robilem, jezeli juz robie coment to z czystej dobrej woli.

Cerebr nie palam do Ciebie miloscia ale moze ci sie zechce powiedziec cos wiecej, a co do spolki zemna to daleka droga - zapytaj ranking.pl ktory nieszczesnie rozeslal news lettera zTwoim info a teraz musi sie wstydzic. Rozmawialem z nimi cerebr - dzial marketingu mogl to okreslic tylko jako porazke ale napisali tez ze materialy otrzymali z webinside.pl naszczescie nie korzystam z tego serwisu skoro on pozwala sie wypowiadac takim profesjonalista co pisza o optymalizacja wyzszej nad linkami a sam ukrywa head takie ladne. Wroce z wawki to poczytam dokladniej co tu sie dzieje

Baj de łej, looknijcie na ta strone:

Nie wiem czy kolega zwrocil uwage na temat niniejszej dyskusji. Dlatego pozwole sobie przypomniec iz tematem jest Dostaje doslownie pogrozki. Oznacza to, ze dyskutujemy na temat pogrozek ktore dostal jeden z nas. Oznacza to rowniez, ze Twoja wypowiedz na temat slow kluczowych jest nie na temat.

Proponuje abys na przyszlosc zapoznal sie z tym watkiem https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic1812.html a dokladniej z linkiem udostepnionym w 1 poscie. Mysle, ze przyda Ci sie to o czym traktuje ta strona.

Nie wiem czy kolega zwrocil uwage na temat niniejszej dyskusji. Dlatego pozwole sobie przypomniec iz tematem jest Dostaje doslownie pogrozki. Oznacza to, ze dyskutujemy na temat pogrozek ktore dostal jeden z nas. Oznacza to rowniez, ze Twoja wypowiedz na temat slow kluczowych jest nie na temat.

No trudno nie zauwazyc, jaki jest temat topicu, jezeli sam go stworzylem....

No to juz jest niezle. Dlatego jest tam wtracone "Baj de lej".

Taki maly przerywnik, urozmaicenie. Chyba to mi wolno.

A powiedz mi czy ostatnie 3 strony dyskusji dotycza rzeczonych pogrozek?

Czy ja protestuje, ze dywagacje na temat tego, czy ktos tam kupil szablony Cerebru, czy nie maja duzo wspolnego z pogrozkami?

Forum wlasnie na tym polega, ze kazdy ma prawo wypowiedziec sie na dowolny temat, a ja napominajac o czyms nie wprowadzam chaosu.

witam,

tojan tu sie z toba zgadzam, bo dosc czesto jest tak że rozpoczyna się jeden temat a proawdzi on do wielu roznych wywodow :-) osobiscie mi to nie przeszkadza ze z sempo zlazlo na szooka z szooka na cerebru i jakies tam szablony.

To ja też zmienie temat:

:-)

Cerebr - mówiłeś że nie lubisz poland engine - ale jak na takiego profesjonalistę to słabo stoji ta Twojha strona na wp www pozycjonowanie(kropka)u4(kropka)pl - myslalem ze masz wieksze zdolnosci.

Zauwazylem ze misie z ebokow zrobili klikohita - no cóż tym razem weszli na mój teren :-) więc go misiom dzisiaj blokuje co by więcej sobie nie robili.

Mariusz

Ja chcialem powolac forumowa komisje sledcza na temat cerbru, ale topic zostal szybko zdjety. A szkoda, wyjasnilibysmy (ja akurat nie, bo mnie to ani nie dotyczy, ani nie obchodzi), czy Cerbru jest spamerem czy.

Dodam, ze mialo to raczej charakter humorystyczny.

to ja mam jeszcze jedną :-) celebration

ale poważnie to celebru ;-) na początku mówiłem choć wiem że jest cerebru, myśle że nadal nas czyta i nie opuszcza bo wie że to najwspanialsze forum i zaglądają tu najlepsi, najgorsi, wszyscy nawet administratorzy portali, - tutaj może niema wielu źródeł informacji ale jest tak swobodny ich przepływ że mimo niskiego poziomu merytorycznego czasem poruszanych tematów - mamy doskonały przykład iż jako faceci jesteśmy goorszymi plotkującymi niż kochane kobietki. ;-)

Pozdrawiam

Mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności