Skocz do zawartości

Doslownie dostaje pogrozki :)

tojan3

Rekomendowane odpowiedzi

cerebru, myśle że nadal nas czyta i nie opuszcza bo wie że to najwspanialsze forum i zaglądają tu najlepsi, najgorsi, wszyscy nawet administratorzy portali, - tutaj może niema wielu źródeł informacji ale jest tak swobodny ich przepływ że mimo niskiego poziomu merytorycznego czasem poruszanych tematów - mamy doskonały przykład iż jako faceci jesteśmy goorszymi plotkującymi niż kochane kobietki. ;-)

Bardzo madre slowa. Trafiles w sedno.

Ja nie wiem czy to bylo fair bannowac tego kolesia. Jak dla mnie ten koles byl niegrozny i w sumie nieladnie, ze dostal bana.

Ale w koncu to nie moje forum.

Teraz to forum stracilo jednego przyjaciela, a zyskalo jednego wroga.

A wiadomo, ze raczej nie warto miec niepotrzebnych wrogow.

Teraz z innej beczki.

Coraz trudniej wyjasnic mi milosc onetu do mojej strony. Co by na niej nie powstalo onet wrzuca to wysoko (o ile nie na pierwsze miejsca).

W sumie nic tylko sie cieszyc i zagladac do Adsense.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

kurde, to drugi post wysłany ostatnio, w ktorym jakąś literówkę robię w nazwie własnej.. hm :-)

No ja uważam, że kłamstwo jest gorsze, niż wariowanie. .bo wariację od razu widać, a kłamstwo nieraz trudniej wykryć, a w bląd może wprowadzić ostro..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności