Gutekmały Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam Was Nie wiem czy dobry temat ale wydawał mi sie najlepszy. Mam jedna ze stron na jomla niestety nie jest moja super strona ta jomla. Mecze sie od rana i przeczepałem całe zaplecze strny i nie moge znalesc jak moze zmienic nazwe podstrony. Np. Strona gówna cennik zdiecia. Chciałbym słowo cennik zmienic np. na owoce. Szukalem na necie ale tez nie moge znalesc. Prosił bym Was o pomoc bo juz nie mam sił ani czasu zeby sie z tym meczyc. Z góry dzieki!! multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 bo juz nie mam sił ani czasu zeby sie z tym meczyc. zatrudnij kogoś to ci poszuka Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekmały Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 no dzieki za pomoc zawsze to jeden post wiecej nabity na forum... Pozdrawia Polak Polaka multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 wiedza kosztuje -> lenistwo frustruje Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekmały Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 nie lenistwo tylko mecze sie z tym od 2 godzin a raczej to jest taka pierdoła ze mozna to zmienic w 3 minuty tylko nie widze tego gdzie to moze byc... multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayman Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 idź na forum joomla -> jest wiele poradników i faq Mapy, plany, schematy, zdjęcia czyli typowe oraz nietypowe wykorzystanie LeafLet.js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekmały Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 moge usunąć i postawic nowa podstrone z nowa nazwa wiec nie ma problemu z tym ale niestety ta przebudowałem wrzuciłem tam zdiecia itp wiec kasowac ja po to zeby taka sama zrobic z nowa nazwa jest bez sesu. oczywiscie ze byłem i nie ma tam nic na ten temat forum.joomla.pl/forum.php pierwsze co jest to tam napisałem ponad godzine temu temat taki sam jak tutaj. multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.k Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 pomyśl, przecież tak na logikę zmienić adres możesz tam gdzie go ustawiłeś... Pozdrawiam, Piotr K. Zobacz eleganckie szablony dla swojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoomLAB Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Proszę o adres strony tutaj lub na priv - postaram się pomóc jutro z rana, ponieważ wtedy będę też ponownie na kompie:) Dużo osób odpada na łatwych rzeczach i od razu wpadają we frustrację. Daj znać też jaka joomla:) Jak podasz adres to będzie najszybciej:) Psycholog PEBE Gdynia - Monika Romanowska | Darek Romanowski - Tworzenie Stron Joomla | Specjalista SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutekmały Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Dzieki Panowie juz zmieniłem multikonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1110001 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 super, warto poszukać na forum joomla, tytuł możesz ustawić do każdej podstrony, a jest tuż nad artykułem tam gdzie piszesz, artykuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nocny_stroz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Warto byłoby nie iść przykładem osób piszących (czytaj: lejących offtopicową wodę) o pozycjonowaniu na tym forum i napisać sposób rozwiązania / odpowiedź O ile się nie mylę trzeba to zmienić szukając w projektancie Menu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.