Skocz do zawartości

Sprzedam listę : lista nie była przeze mnie używana ani testowana

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe od kogo dostał za darmo? To ten kolega co miał zarabiać na blogu a rozpoczął od tematu, jak założyc konto internetowe w banku ;) mam pełno list do katalogów ale nie DAJĘ nawet za $, moje analizy (laika pozycjonera) wykazują iż nie ma to sensu (a cały czas tłuczę wyłącznie jedną stronę ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

No to niezły interes kręci

https://allegro.pl/wo...3257441468.html

Miesiąc temu zadawał pytania związane z tym tematem i uż interes życia, hehehe chyba zacznę pozycjonować (żart!, główna zasada nie tykam się czegoś, czego nie można zagwarantować)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Ciekawe ciekawe:) Już widzę wielkie testy tej listy na różnych Seo blogach!

Edit:

1 osoba kupiła 1 sztukę

Cena kup teraz:497zł

No ładnie się ceni :-)

I te hasła:

Dobrym przykładem osoby zarabiającej na blogu w Polsce jest Pani Katarzyna Tusk – córka premiera Donalda

Prowadzi ona bloga, który zarabia dla niej około 420zł dziennie, co daje prawie 13.000 złotych miesięcznie. Taki wynik jest osiągalny dla każdego przeciętnego Kowalskiego. Wystarczy chęć do pisania.

Ja mam chęci a jakoś nie zarabiam 420zł dziennie :-(

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Ani nie nieudanu, ani nie niesprawdzony. Po prostu znaleziony w czeluściach internetu :) Czyli może mieć nawet i 2 lata ta lista.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności