Skocz do zawartości

10 stron ruch 100uu dzienie AdSense

Stanleyek

Rekomendowane odpowiedzi

W jaki sposób to liczyć? Mam przyjmijmy 10 stron z ruchem około 100uu dziennie nie są to zapleczówki a dobre "wartościowe" strony.

Reklamy bym umiejscowił w prawym site barze, czy można jakoś obliczyć zarobek czy jest to nie policzalne?

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Zależy od tematyki. Jak jakieś demoty to może sie trafić że będzie i 0,01 centa dziennie. Jeżeli jakieś kredyty firmowe i do tego wnioski płatne % od kredytu to może i być milion dziennie.

Bez tematyki nic nie powiemy- to tak jakbyś zapytał ile pojedzie mój samochód? Może i 120km/h jak masz malucha a może i 400km/h jak masz Maybacha.

Przepraszam już sprostuję

Tematyka:Moda, Dom i wnętrze

Uważam, je za dobrej jakości, ponieważ nie są to żadne precle a strony zrobione pod użytkownika, ilość odwiedzających zaokrągliłem do 100 by łatwiej było policzyć, wiadomo, że na jednym jest więcej na innym mniej.. Różnie to bywa:-)

Charakter stron podobny jest do:

wnetrza.webzine.pl

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Dzięki za info:)

Rozumiem, że ADS opłaca się podpinać jak się ma z 1k ruchu przynajmniej..

Jestem wyznawcą podpinania reklam google'a, w momencie osiągnięcia stałego ruchu od pułapu 500uu/dzień. Wcale to nie jest powiedziane, że będziesz zarabiał tyle i tyle jeśli będziesz miał tyle i tyle odwiedzin. To jest jakiś bullshit w żywe oczy ;)

Sam się osobiście przekonałem ile potrzeba włożyć pracy w witrynę, aby przynosiła zysk 1 E z przykładowego Adsense. Powodzenia i cierpliwości ;)

cropped-test1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności