Skocz do zawartości

Publiker - Czy można pozycjonować nim w Google.DE?

Karolek_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

pytanie jak w temacie - czy Publiker obsługuje dodawanie do precli i katalogów pochodzących z Niemiec? Od dłuższego czasu szukam firmy, która zajęłąby się pozycjonowaniem strony na google.de ale nie mogę nikogo znaleźć więc zastanawiam się nad własnymi działaniami.

Tanie odnowienia domen! dactive.pl
Domeny *.pl za 69,99 zł, *com za 48,69 zł, com.pl za 56,30 zł - netto
Przy większej liczbie odnowień, możliwość negocjacji cen.

każda dodawarka obsługuje skrypt a nie lokalizacje czy język poszczególnej strony ( za wyjątkiem cyrylicy), wiec jeśli znajdziesz niemieckie katalogi na tych samych skryptach co obsługuje publiker to owszem, ale oprócz WP cienko ja to widzę

tu nie chodzi o soft, nie musisz linkować z niemieckich katalogów żeby robić tam topy, tak w skrócie

p,s pacząc na twoja stronę firmowa myślę ze wiem dla czego nikt się nie zgłosił na twoje ogłoszenie,

bez obrazy ale jakoś mało wiarygodna wizytówka jak na producenta reklamy wizualnej nawet nip i nazwę firmy nie raczyłeś umieścić. Wiec hipotetyczny wykonawca wątpię ze będziesz mieć x000 zł na pozycjonowanie tych fraz.

Dzięki za uwagę - to jest na szybko zrobiony jpg bo strona jest w produkcji - ale masz rację. Lada chwila umieszczę wszystkie informacje o firmie.

Co do niemieckich katalogów, jesteś pewien, że "nie niemieckie" katalogi również będą działać w pozycjonowaniu? Wszędzie czytam, że jest to jedno z głównych założeń SEO na niemiecki rynek.

Tanie odnowienia domen! dactive.pl
Domeny *.pl za 69,99 zł, *com za 48,69 zł, com.pl za 56,30 zł - netto
Przy większej liczbie odnowień, możliwość negocjacji cen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności