Skocz do zawartości

Google spi?

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego jasno wynika, że wyniki to jedno, opisy stron to drugie, cache sobie, PR sobie i BL też sobie - wszystko jakby działało całkiem osobno i w dużym stopniu niezależnie.

Może tak bardzo rozdzielili zadania miedzy klastry serwerów i DC, ze teraz uzgadnianie tego wszystkiego ze sobą trwa długo... i kto wie czy kiedykolwiek się zakończy.

A może to jest tak, że w ostatnich miesiącach (powiedzmy kilkunastu) społeczność SEO tak mocno napiera na Google, że to już nie daje rady tego okiełznać i już nie wystarcza dołożenie kolejnych klastrów z tysiącami serwerów, bo po prostu algorytmy nie są w stanie tego wszystkiego przerobić. I nie tyle chodzi mi o czas obróbki danych, co o jakość tego procesu.

Wie ktoś może po jakim czasie braku indeksacji strony w google powinienem się martwić ? Stronę zgłosiłem jaieś 1,5 m-ca temu oraz dodałem google sitemap i nadal jej nie ma w zasobach przeglądarki. Jeszcze taka prośba do znających się w temacie pozycjoniowania, moze ktoś mi ja przejzeć i ewentualnie podac mozliwe przyczyny braku indeksacji przez google ? Adres strony to https://www.polonia.czytelnia.net

Jestem bardzo początkujący w tym temacie i mimo przejżenia zasobów tego forum wiele rzeczy nie rozumiem więc pezyjmijcie ze zrozumieniem moje pytanie i prośbę ;)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności