Skocz do zawartości

[onet] zmiana alogrytmu czy co?

Versis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wsyzstkich!

Jestem w szoku. Dotychczas pod słowami dzownki i sms byłem na pierwszej stronei a teraz jestem na 6. Do tego zauważyłem że pojawiły się strony pozycjonowane pod google i są np. na 3-4 stronie. Za to jedna z moch stron pozcyjonowana pod google jest na piatej stronie w onecie.

Czy ktoś wie co się stało?

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jestem w szoku.

Ja też zuważyłem zmianę. Na pewno coś zmienili. Pozycjonowałem tylko pod Google i z Onetu wchodziło na moją stronę mało osób - okolo 90% z Google, reszta z linków i WP, Onet, i innych. A teraz prawie połowa z Onetu. Pod śmieszne filmy moja strona jest na 1. - i to główna, a nie dział filmy.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

;);) po dwa very popularne słowa jestem pierwszy w onecie ;);) o kurczem ale się ciesze, no przegięcie :)

sprawdźcie ilość zaindeksowanych podstron. U mnie wzrosło o kilkatysięcy procent :)

po dwa very popularne słowa jestem pierwszy w onecie

A moja strona pod tym samym słowem (humor) jest na 3 stronie. W Google bardzo daleko - nie wiem dokładnie jak bardzo...

sprawdźcie ilość zaindeksowanych podstron

A jak to zrobić? Wcześniej w ogóle nie interesowłem się Onetem.

Dodam jeszcze, że właśnie zaglądając do kodu mojej strony zobaczyłem, że NIE MAM meta keywords ani description. Więc czemu taka wysoka pozycja?

A może ktoś z forum ma wtyki w Onecie ? ;)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zobaczcie, zniknęły adresy https:// przy pokazywaniu wyników....

Albo źle zrozumiałem, albo nie zauważyłem tego zniknięcia.

Chyba jest coś nie tak, bo dokładnie te same adresy pokazują się 2 razy. Np. pod śmieszne filmy (niech już zostanie ten przykład, nie że się chwalę) moja jest na 1. i 4., a dział filmy mojej strony na 11.

Chyba jest coś nie tak, bo dokładnie te same adresy pokazują się 2 razy. Np. pod śmieszne filmy (niech już zostanie ten przykład, nie że się chwalę) moja jest na 1. i 4., a dział filmy mojej strony na 11.

katalog + wyszukiwarka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności