Skocz do zawartości

[onet] zmiana alogrytmu czy co?

Versis

Rekomendowane odpowiedzi

ja szczerze mówic też, onet teraz to dziw nad dziwy zobaczcie w ile razy w wynikach pojawia się strajk onet i na dodatek wyniki częściowo pokrywają się z google, zrobiłem też porównania dla MSN i Yahoo i na dodatek w wp.pl

w sumie wszytskie na tym samym poziomie jednynie biedna interia dalekoooo w tyle interia

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a mnie zastanawiam jedna rzecz:

mam stron -nawet nie pospadały, ale wywietlajš się tylko przy odznaczonym filtrze, a jak już go zaznacze to brak :)

zresztš: przy zapytanio o słowo np: zakopane przy zaznaczonym filtrze około 25000 wyników, a przy odznaczonym: 50 000 różnica sporaaa.

jaki pomysł why ??

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Widac, ze wszystko wraca do normy

W dwóch serwisach które obserwuję wyniki w google i wyszukiwarce onetu po ostatnich zmianach są nadal zbliżone, mam nadzieję ze ranking onetu właśnie tak będzie wyglądał jak teraz :D

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Onet chyba chce stracić te 20% i zejść poniżej 10, jeśli takie precyzyjne będą wyniki wyszukiwania nowym algorytmem, próbowałem dowiedzieć się z onetu co to jest marketing, a oni mi zaproponowali zakupy AGD....  ;)

a to dobre :roll: ileż tam ukrytego tekstu. Ale nie ma słowa "marketing"

......hmmm ;-)

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Przyglądałem się waszej dyskusji i myślałem "o czym oni mówią, u mnie nic się nie dzieje"

Aż tu patrze na statystyki i widze że ilość wejść z onetu coś dziwnie wzrosła, od kilku dni moja strona zaczyna iść ostro do góry, nie widze też na pierwszej stronie czegoś czego nie było by w google ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności