Skocz do zawartości

Inne wyniki w SERPach

skorpionek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Po pierwsze dam może link do wyszukiwanej frazy aby obrazowo wyjaśnić o co chodzi. https://www.google.pl/#sclient=psy-ab&q=drukarnia+wroclaw&oq=drukarnia+wroclaw&gs_l=hp.3..0l2j0i30l2.5069.6189.6.6265.7.5.0.2.2.0.305.788.0j2j1j1.4.0...0.0...1c.1.14.psy-ab.xfPwfCwJovk&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.47008514,d.bGE&fp=ae1ca0df450bac80&biw=1280&bih=854

Tam pod dwoma pierwszymi wynikami jest siedem innych, a dalej kolejne "normalne" wyniki. Jakbyście byli tak mili powiedzieć mi co to jest i ewentualnie jak się dostać do tych "specjalnych" wyników to byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Bo tak Google chciało, że są reklamy, 2 normalne, mapy, reszta normalnych...

Miejsce w Mapach? Geolokalizacja, słowa w tytule, oceny, ilość opinii (kiedyś gdzieś słyszałem o tym, że ilość linków do głównej też ma znaczenie - niech ktoś to poprze, lub zdementuje plotkę - bo nie chcę wprowadzać w błąd)

Częściej wtedy wyświetla się jako TOP1, ale z adresem pod spodem. Przynajmniej tak mi się trafiało. Albo mapki szły na TOP 1-7, zamiast 3-10.

Ale to już jak Google zechce. potrafi zmieniać co 2 tygodnie kolejność wyświetlania :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności