Skocz do zawartości

Katalog-Ocena samego szablonu!

First place

Rekomendowane odpowiedzi

No niestety grafika z założenia nie miała być inwazyjna, miała się wyróżniać i być zapamiętana przez odwiedzającego,

ale to jeszcze daleka droga przede mną, dopiero co zaczynam mam dopiero trzy szablony na swoim koncie.

Ale myślę że z czasem będą wychodziły coraz lepsze…

Ciężko jest wymyślić coś nowego samemu, i nie zgapiać od innych, a oto mi chodzi.

P.s

Ostatnio dodałem jedną ze stron do ponad 2000 seokatalogów i szczerze zapamiętałem może kilkanaście grafik,

reszta uleciała z pamięci choć większość też była dobra ale ułożenie, kolorystyka wszystko utarte schematy jak dla mnie nudne.

I właśnie próbuje nauczyć się robić takie jak te kilkanaście które zapamiętałem (takich których nie da się nie zapamiętać), może mi się uda…

Skuteczne Katalogowanie - szczegółowy cennik z ofertami katalogowania

To już ostatnia wiadomość w tym temacie,

chciałem zademonstrować szablon (Taki mój test) w którym nie użyłem ani jednego koloru,

same cienie o dziwo jest w miarę czytelny :)

Szablon poprawnie wyświetla Opera oraz Firefox,

Chrome nie co inaczej interpretuje cienie trzeba osobno do niego poustawiać,

a już mi się poprostu nie chciało...

https://www.szablon5d....first-place.pl

I taka moja mała reklama jak by ktoś chciał zerknąć na reszte moich prac jak narazie tylko 5 ale będzie dużo więcej i mam nadzieje że coraz lepsze:)

zapraszam na moją stronę link w stopce.

Można oglądać, komentować, a jak komuś się spodoba to za groszę kupić.

Pozdrawiam i nie męcze już w tym temacie :)

Skuteczne Katalogowanie - szczegółowy cennik z ofertami katalogowania

Ja bym na Twoim miejscu odpuścił sobie wrzucanie tych szablonów w neta. Najpierw wyucz w sobie instynkt web designu, a potem zabierz się za projektowanie i rozpowszechnianie szablonów...

Umieszczając swoje prace w necie, wyrabiasz swoją opinie... zastanów się czy warto sobie wyrobić opinię przeciętniaka....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności