Skocz do zawartości

Czy to jest filtr ?

ChristopherGross

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupiłem domenę która była kiedyś pozycjonowana. Problem tkwi w tym, że strona raz jest w google, a raz jej nie ma. Dotyczy to tylko frazy "Darmowe Mp3".

A strona o której mowa to www.klubowo.net, można jakoś to sprawdzić ? w czym tkwi problem ?

Dodam jeszcze, że domena była używana w latach 2006-2008

Skacze, bo masz stronę w dwóch wersjach i obydwie zaindeksowane. Z www i bez. Zdecyduj się na jedną (raczej tą bez www, bo ma mniejszy site) i z drugiej zrób 301

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

nie w google dla webmastera tylko w pliku .htaccess

PS. Domyślam się, że masz wolne miejsce dla partnerów multimedialnych na linka :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Widać, że działa, więc tak.

Na odwrót, przekieruj z wersji bez www na tę z www (ma więcej backlinków) - zarówno w pliku .htaccess, jak i w narzędziach dla webmasterów ustawiając domenę preferowaną.

Popraw też link do strony głównej, żeby prowadził do https://www.klubowo.net/ a nie pliku index.php

PS Duplikaty też nie działają zbyt dobrze na pozycję www.klubowo.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności