Skocz do zawartości

Brak efektów pozycjonowania - spadek w pozycjach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widze przez takich fachowcow jak Lexy coraz wiecej wiadomosci o nienaturalnych linkach przychodzi:>

To bardzo ciekawa teoria tym bardziej, że cała masa powiadomień została wysłana w czasie pierwszego wprowadzenia Pingwina, a zatem przed wypuszczeniem disavow links tool :)

Ale lepiej zwalać winę na wszystkich wokół, byleby tylko nie przyznać się klientowi, że zwyczajnie dało się ciała. Jeśli dostajesz takie powiadomienie to problemem jest sposób twojej pracy, nikogo innego.

Co najwyżej na nic nie warte katalogi, których właściciele piszczą ze złości, bo disavow odbija się czkawką głównie na nich. Ale tupanie nóżką nic nie pomoże. Disavow wyciąga strony z filtrów i jest to wystarczający powód, żeby właśnie klienci chcieli, aby je stosować.

Bardzo wątpię w Twoją wiedzę o prawdziwym pozycjonowaniu.

a zatem przed wypuszczeniem disavow links tool

Beta-testy?

Brak efektów pozycjonowania - spadek w pozycjach

Strona musi trafić w ręce co najmniej przeciętnego pozycjonera. Przypominam, że chytry dwa razy traci.

nihil fit sine causa

Beta-testy?

No cóż... jeśli była jakaś wtajemniczona grupa, która mogła testować narzędzie znacznie wcześniej, to kto wie. Jak myślisz, na ile jest to prawdopodobne? ;-) Na 1 czy 2%?

Obchodzi mnie to jeszcze mniej, niż babskie piski właścicieli katalogów.

:hahaha:

Co tu komentować, wystarczy zacytować:

48 postów

Mam jedną zasadę - szkoda czasu na dyskusje z kimś, kto nie ma pojęcia o czym dyskutuje.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Bida z nędzą, co? :lol:

?? O czym chcesz dyskutować? Bo nie rozumiem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

szacunku dla starych forumowiczów!

Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Staż na jakimkolwiek forum internetowym nie ma tu żadnego znaczenia. Można sobie co najwyżej zasłużyć na miano betonu.

Bo nie rozumiem.

Przykre musieć to sobie powtarzać tak przez cały czas :lol:

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

staż akurat tutaj jest ważny i do czegoś zobowiązuje młodszych, ktoś kto nie posiada kultury i przyszedł napinać się nie zrozumie tego:)

A czegóż to chłopcze nie rozumiesz?

- Przypadek? Wszechświat nie może sobie pozwolić na taki luksus.

przy tak wybitnych tekstach na precle daleko nie zajadą ;)

9Na zakończenie lista nowych funkcjonalnościsystemu Fedora 9:• Fedora 9 zawiera jądro oparte na wersji2.6.25.• OpenOffice.org 2.4 z wieloma nowymifunkcjami.• GNOME 2.22.Znajdziemy tutaj nowy programdo robienia zdjęć i filmów kamerą internetową(Cheese), nowy aplet zegara, obsługakalendarza Google’a i obsługa indywidualnychetykiet e-maili w Evolution,nowy pakiet dostępu do zdalnego pulpitu.• KDE 4.0.3.• Xfce 4.4.2.• Nowy menedżer sieci który dostarcza organizacja eventów połączeń GSM i CDMA.• Anaconda, ma możliwość zmieniany rozmiarupartycji ext2/3 i NTFS, i jako nowośćszyfrowanie systemu plików, nowytryb ratunkowy (FirstAidKit).• PackageKit, nowy zestaw graficznych ikonsolowych narzędzi zarządzania pakietami.Zwiększono także wydajność yuma.• FreeIPA która ułatwia zarządzanie procesamiaudytowania, tożsamości i polityki.• Ext4, następna wersja systemu plików ext3jest dostępna jako opcja w tym wydaniu.Ext4 zawiera lepszą wydajność, większemożliwości przechowywania i kilka innychnowych funkcji.• Firefox 3 z całym zestawem nowych funkcjonalności.• Domyślnie instalowane jest całkowiciewolne środowisko Javy open sourceOpenJDK 6.

Przez zaniechanie i lekkomyślność Vincenta, Mia przedawkowała heroinę. Vince wie, że gdyby Marcellus się o tym dowiedział, zabiłby go. Mia obdarza go jednak łaską, obiecując, że nic nie powie. Z chwilą gdy Butch ratuje Wallace'a rąk gwałcicieli (choć wcale tego nie musiał robić), ten przebacza mu wszelkie winy (za które wcześniej wydał na niego wyrok śmierci) i pozwala odjechać na „Grace”.

Musisz zdobyć trochę przyzwoitych linków i strona pójdzie do góry

A czegóż to chłopcze nie rozumiesz?

Zadajesz pytania sam sobie?

Tak na przyszłość dam Ci jedną radę - lepiej siedzieć cicho i uchodzić za idiotę niż odezwać się i rozwiać wszystkie wątpliwości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności