agatas Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 składaj reklamację...nic nie tracisz a możesz zyskać, a jeśli zależy im na kliencie i dobrej opinii powinni rozpatrzyć pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dawno temu miałem abonament w plusie zarówno na telefon i internet. Całość miała kosztować mniej więcej 200 zł. W rzeczywistości minimalna kwota jaka przychodziła do zapłaty co miesiąc to było mniej więcej 400 zł. Zaznaczam, że nie przekraczałem limitów abonamentu. Reklamacja nic nie dawały bo za każdym razem twierdzili, że skoro system takie kwoty pokazuje to tak musi być. Po 3 miesiącach rozwiązałem umowę zapłaciłem karę i tak wyszło mi taniej niż czekanie do końca. Dlatego nie polecam nikomu korzystania z usług tej firmy bo sami nie potrafią ogarnąć co się dzieje w ich systemach, a obsługa klienta również leży i kwiczy Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.