Skocz do zawartości

Katalogi vs Pingwin

SEOSurferka

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Jak Waszym zdaniem nowa wersja Pingwina wpłynie na katalogi?

Mała dyskusja rozwinęła się już na GoldenLine - wejdźcie, poczytajcie i odnieście się proszę do tego :-) Podaję link: https://www.goldenlin...logi-vs-pingwin

www.seo-surferka.pl - surfuj na Google-fali z SURFERKI MULTIKODAMI! ;-)

Nia mam konta na GL :olaboga:

Ja też na byle gównie nie mam.

ciekawe gdzie ci włosy w takim razie rosną...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja też na byle gównie nie mam.

I po co tak piszesz? Trollerska prowokacja? GL jest jednym z najwartościowszych serwisów społecznościowych w Polsce, merytorycznie na pewno wartościowszym np. od FB.

@krzysiekp - na GL jest wiele wartościowych dyskusji, wszystko zależy od grupy i jej moderatora.

Co do tematu - moim skromnym zdaniem warto łączyć katalogi z inną treścią, urozmaicać podstrony. Moc linków z tradycyjnych katalogów gdzie podstrony są do siebie bardzo podobne w sensie struktury a sam katalog bardzo podobny do innych katalogów (ten sam skrypt) maleje i logicznie rzecz biorąc dalej będzie maleć.

wystarczę zobaczyć jego sygnaturkę bo stopki jeszcze niema ... taka próba marketingu szeptanego... jak zawsze na PIO wyszło to tragicznie :D

Liczę na to, że zamiast zalewać wątek falą odpowiedzi nie na temat, określicie swoje zdanie :-)

www.seo-surferka.pl - surfuj na Google-fali z SURFERKI MULTIKODAMI! ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności