Skocz do zawartości

Katalogi vs Pingwin

SEOSurferka

Rekomendowane odpowiedzi

moim skromnym zdaniem warto łączyć katalogi z inną treścią, urozmaicać podstrony. Moc linków z tradycyjnych katalogów gdzie podstrony są do siebie bardzo podobne w sensie struktury a sam katalog bardzo podobny do innych katalogów (ten sam skrypt) maleje i logicznie rzecz biorąc dalej będzie maleć.

Dzięki za odpowiedź :) A jak myślisz, jeśli dojdzie (czysto teoretycznie) do sytuacji, gdzie faktycznie katalogi w obecnej formie nie będą mieć praktycznie żadnego znaczenia, to jak może wyglądać ich "ewolucja"? I czy w ogóle taka będzie? :D

Moim zdaniem zamknięta lista katalogów zawsze będzie w cenie, bardziej tutaj zastanawiam się nad listami publicznymi. Bo jaka jest pewność, że Google nie zacznie ich "flagować"?

I nie mam wąsów! Jestem dziewczyną! :D

www.seo-surferka.pl - surfuj na Google-fali z SURFERKI MULTIKODAMI! ;-)

wystarczę zobaczyć jego sygnaturkę bo stopki jeszcze niema ... taka próba marketingu szeptanego... jak zawsze na PIO wyszło to tragicznie :D

Liczę na to, że zamiast zalewać wątek falą odpowiedzi nie na temat, określicie swoje zdanie :-)

U mnie wykrywa virusa jak klikam w atm ten link :/

Linkuj dalej i nie pier*ol

jasne jesteś dziewczyna i nie prowadzisz w tym momencie marketingu szemranego :D

Liczę na to, że zamiast zalewać wątek falą odpowiedzi nie na temat,

ja liczę ze temat znajdzie się w koszu.

Powtarzam, nie chodzi o żaden marketing, ani szeptany, ani szemrany, ani szarpany ;) Gdyby tak było, pisałabym w innym wątku :D

Nie chcesz odpowiadać na moje pytanie, to chociaż nie trolluj ;)

wystarczę zobaczyć jego sygnaturkę bo stopki jeszcze niema ... taka próba marketingu szeptanego... jak zawsze na PIO wyszło to tragicznie :D

Liczę na to, że zamiast zalewać wątek falą odpowiedzi nie na temat, określicie swoje zdanie :-)

U mnie wykrywa virusa jak klikam w atm ten link :/

To nie klikaj, możesz tu napisać :)

klikajcie w pierwszym poście przycisk raportuj :D

Nie chcesz odpowiadać na moje pytanie

a co mam polecac Twoje katalogi?? Pytanie na tyle jest ogólne i bez sensu że nie da się na niego jednoznacznie odpowiedzieć, bo katalogi i "katalogi" to inne zupełnie rzeczy. Jedne od algo już dawno dostali, inne właśnie dostają w tym momencie inne dostana w przyszłości, a inne maja się całkiem dobrze i nic nie wskazuje że am to się zmienić.

Temat założony włącznie dla promocji katalogów

https://seo-surferka.pl/

Wiec załóż temat w odpowiednim miejscu i nie rób tu cyrki, bo marketing szeptany na PIO potrafią zrobić z sensem nie wiele osób, i Ty do nich nie należysz :D

To było by na tyle.

Jedne od algo już dawno dostali, inne właśnie dostają w tym momencie inne dostana w przyszłości, a inne maja się całkiem dobrze i nic nie wskazuje że am to się zmienić.

W końcu zdobyłeś się na jakąkolwiek odpowiedź, jak miło ;D

Na temat moich katalogów nie będę tu pisać, powtarzam. Ciężko się rozmawia z kimś tak upartym, ale skoro podziękowałeś za udział w dyskusji, to w końcu zostawisz trochę miejsca dla innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności