Skocz do zawartości

Spotkał się ktoś z was z takim błędem

KataLogi.co

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie jest ten błąd ? To jest błąd dzielenia przez zero :]

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tak czy siak dodane wpisy nie są wyświetlane. Ostatnio zmieniałem wartości wyświetlane "podobne wpisy" wszędzie na zero od kategori po podstrony wpisów czyżby to to hmm dziwne. :)

Mion a czym jest spowodowany ten błąd ?

Znalazłem coś takiego i tam jest kod do zmiany ale chyba nie mogę tego odnieść to mojego przypadku?

buddypress.org/support/topic/division-by-zero-warning/

Zajrzyj, co jest w tej linijce.

Może było tam wcześniej coś w stylu stronicowania? Tzn. skrypt wybierał podobne wpisy i liczył, na ile stron jest tych wpisów, czyli:

wszystkie podobne/ilość podobnych na stronę

teraz jeśli ilość podobnych na stronę = 0, a w kodzie się przed tym nie zabezpieczyli to masz błąd dzielenia przez 0.

Myślę, że jak wkleisz kilka sąsiednich linijek z tego pliku to ktoś zaproponuje tutaj, jak to przerobić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności